• Efes Pilsen
    16.7k
    koga bi prodao da moras Belju ili Stojkovica?
  • miro
    9.7k
    jako dobro pitanje, iskreno ne znam

osobno mislim da je Luka bolji nogometas i takve igrace vise volim, ali kuzim pitanje - tko bi nam manje falio

po meni su oba nenadoknadiva za ovakav Dinamo
  • CastAway1986
    6.3k
    Uz Belju promasio zicera ! Nadam se da ipak ostaje jer vjerujem da ce postati klasa kad se rjesi tih dječjih bolesti
  • Orc123
    16.9k
    Stojke je igracina. Nadam se da ostaje. On samo moze rasti.
  • građanin
    109
    Stojković je igrač kojeg jednostavno moramo istrpit.

Malom apsolutno ništa ne fali, nego samo treba dobar psiholog, a to je nešto što ozbiljni klubovi imaju, kao što imaju trenera golmana itd.
  • Crusades
    25.6k
    Inače, ako sam dobro vidio, ovaj gospodin je jučer opet ušao u sukob sa nekim, sva sreća pa je sudac svirao faul. Situacija iz drugog poluvremena. Negdje oko centra igrališta.
  • Jaro
    12.5k
    yep, onaj crni ga je bas isprovocirao faulom, ovaj se bijesno okrenuo ali nekako iskontrolirao + sudac sudio faul pa ga je taj zvizduk trznuo malo... Ocekivao sam od Vikinga da ga nastave tjerati preko ruba, ali nisu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.