• Xpert1992
    966
    Pa valjda nije opet ozljedjen.
  • crophantom
    7k
    Tražio je sam zamjenu puno prije nokauta i jako se mučio potrčati.
    Fakat se nadam da nije out za uzvrat.
    A protiv Varaždina ga ne uvoditi ni da on kaže da može i da gubimo 2:0.
  • Masto
    2.1k
    Nakon mišića najsitnijim igrač
    Drž se
  • NikiDZGbbb
    16
    Jbt, nitko na press da priupita sta je sa Lukom?? Toliko bitan igrac, sjetite se gostovanja u Genku (do crvenog), a mi jos uvijek nista ne znamo..
    Taj momak jednostavno mora biti spreman za tjedan dana, inace se mozemo pozdraviti sa LP.
  • Crni86
    23.9k

Kakva je situacija sa Stojkovićem?
    "On i Zajc su sad s doktorima, vidjet ćemo. Ali, vjerujem da će biti spremni za uzvrat.“
  • Krizy
    75.4k
    Luka Stojković postao je deseti igrač Dinama u posljednjih 20 sezona koji je upisao double-double učinak u sezoni.
  • NitkoBitan
    38.5k
    Opali jos koju sa 30 metara, pa nije na golu protivnika kvartovski golman. Divljak obican.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    "blok" kod treceg gola :gasp:
  • Fan
    2.6k
    Istina da mu treba doza ozbiljnosti i smirenosti u nekim situacijama, al on je meni vic igrač, užitak za gledati.
    No također treba uzet u obzir da je u prvoj tekmi dodao jednom od 2 slobodna igrača, imali bi 3-0, kao što je i u ovoj tekmi trebao dodati samom Belji za 2-0 (ili je ta druga situacija bila prije gola, ne sjećam se više).
    Za ostale udarce mu ne zamjeram previše, treba pucat kad nitko drugi ni neće...
  • Zg123
    4.4k
    Po meni uzasan u oba dvomeca
  • joesimunic
    493
    Bez veze izjavu dao sad, izgubili zbog sudačke greške i jer ih je publika nosila, fali dosta samokritičnosti. Zar vas nije nosila publika na Maksimiru?
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Meni danas puno previse soliranja bez ikakve potrebe. Izgleda mi kao da ga je malo ponjelo, a zapravo tek treba potvrdit vrijednost. Zajc je trkacki ocaj, ali u onim situacijama kad ima loptu moze i mora bit primjer Stojkovicu.
  • miro
    9.7k
    zamislimo da nam sad prodaju Stojkovića, pa kaj da gledam ove godine u Dinamu? Eventualno malog Vinlofa i Belju kad ga ide
  • Dinaminjo
    2.4k

Super 1 manje

Valjda gledas klub, a ne zonglere
  • miro
    9.7k
    isuse dragi...odjava za veceras
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.