• CerealKiller
    775
    Ništa istrpiti Nevu. Neka njegovi branitelji i dalje misle da je top golman, neka je ali ja kao i velika većina ljudi ga ne želi više vidjeti na golu. Kotarski mora doći obavezno. Bilo tko, neka izmisle golmana
  • Masto
    2.1k
    znaci to se vidilo i direktno iz prijenosa, nije ni trebala snimka
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    ima odraz debljine reklame Kauflanda
  • Pacho
    20.2k
    Nije on kriv za ovo. Svi znamo da je golmanski ekvivalent crne rupe i vec je prakticki bio jednom nogom i testisima (ako ih uopce ima) van kluba i onda odjednom brani za ulazak u LP.

I da, moramo i dalje po golmana zbog EL, a i zbog toga sto ti Neva ladno izbija minimalno 10ak bodova u HNL-u svojim bravurama.
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    to ja sinu objašnjavam .lik se bacio ko da je zaronio. I onda se kao diže pa lopta izgleda pod gredu. A ona po pol gola ,da je stajao glavom bi ju izbio. Takav je bio još jedan u prvoj tekmi
  • joesimunic
    493
    Imam niti 30 postova u zadnjih 6 mjeseci, od toga su ravno 4 o Nevisticu!Marley
    cijenjena gospođo, moram Vam reći da dosad što sam uspio pročitati od Vas, Vi nemate pojma o nogometu, a to i potvrđuje to što stalno branite i hvalite objektivno očajnog golmana, rijetko kome odgovaram na postove, ali osjetio sam potrebu da Vama danas po prvi put odgovorim jer od tih 30 postova 4 su Vam o njemu, a ostali su ili neke slične nebuloze ili u modrom šanku, a ovo je prvenstveno nogometni forum i nikako mu po meni ne pridonosite. Meni je jako simpatično što se Vi ložite na njega ali to ostavite za sebe, a ovdje Vas molim za bar malom objektivnosti.
    Želim Vam laku noć.
  • vjeko1701
    28.5k
    Mir s prepucavanjem. Drugog upozorenja nećete dobiti.
  • badjibadara
    10.5k
    Greška je bila uopće krenuti u sezonu sa ovim vratarskim kadrom. Ne u sezonu, nego u same pripreme. Ali jebi ga, Livi je bio glavni cilj, pa trakavica i sapunica. A pravi golman zlata vrijedi. E to smo zlato istresli u nekom norveškom fjordu. Niti ih se možeš bezbolno riješiti zbog ugovora, niti možeš dovesti klasu na lijepe oči. Zajebalo se u startu, i sada ispaštamo.
  • Olmic
    5.9k
    Nisam nikad bio golman, ali mislim da je 2. Gol morao
    Branit. Opet se vidi kako poskoci u lijevo i baci se desno
  • Jurki
    27.6k
    Nema smisla da se vade postovi gdje sam bil poklopljen od pojedinaca. U ovom smo svi skupa, al ljutnja i razocarenje je prejako.

Najgori golman definitivno bez ikakve dileme.

Taj dan kad ode iz Dinama, kad vidim da je nasel neki drugi klub, neke druge navijace koje ce izluđivati svojim pizdarijama koje radi.. cu debelo proslaviti. To sigurno.
  • Endeavour
    714
    Dobar je bio Nevestić. Danas najmanji problem.
    Kad imamo želju igrati kao City, pogreške u dodavanju će se dešavati.
  • Marley
    5.8k
    Vi nemate pojma o nogometu,joesimunic

Ja se niti ne zavaravam da imam pojma o nogometu niti da doprinosim kvaliteti foruma, bez brige. No nije nigdje prilikom registracije bio naveden taj uvjet striktno, pa eto, mozda da vlasnici razmisle o uvodjenju toga ha? Kako se ovakvi strucnjaci kao Vi ne bi osjecali uznemireni nebulozama.

Jako cijenim ekipu koja ovdje zaista zna sto prica, koji em kuze nogomet, em znaju komunicirati. Takvih je nazalost najmanje, ali ima ih.
    Jako cijenim i one koji manje znaju, ali niti ne zamisljaju da su samoprozvani strucnjaci, a drze ugodnu i opustenu afmosferu.
    A ima i ona treca skupina, koju najmanje cijenim, a nekako je brojcano dosta jaka.
    A u koju biste vi, gospodine simunicu, sebe svrstali? Kladim se da znam.

Meni je jako simpatično što se Vi ložite na njegajoesimunic

Haha... a meni je jako simpaticno kako se ovaj narativ tako nepobitno ovdje ukorijenio, a da ne znate ama bas nista o meni...
    Salim se, nije nimalo simpaticno. Debilno je, djetinjasto i jadno ako odrasli muskarci zaista tako razmisljaju. Samo pokazuje koliko ste, pojedinci, povrsni i plitkoumni.

Sorry @vjeko1701, sto se oglusujem na upozorenje. Ali nema sanse da cu ikad ikome dozvoliti i presutjeti blacenje bez pokrica.
    Jer, to konstantno optuzivanje mene da se "lozim" na nekoga, da zato podrzavam naseg igraca, meni to spada u itekakvu uvredu, koja se svako malo provlaci ovdje.

A sad cekam egzekuciju mirne duse, zasluzeno. Ali neke stvari nemaju cijenu. Kao recimo cist obraz.
  • Jaro
    12.5k
    odrasli muskarciMarley

U ovo i nemres bit bas sigurna :joke:

#samokazem
  • Zg123
    4.4k
    Dovidjenja, u paketu s njim i Mrcela moze ici jer ocito nije u stanju objasniti ovom kvazi golmanu neke golmanske osnove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet