• striko
    3.8k
    u glavi mi Zvonimir Soldo na Poljudu. Jesu druge okolnosti al teško da ćemo to od našeg maga doživiti.

Morat ćemo gume paliti da ga izbacimo
  • Dinamouberalles
    308
    Ekipa u kojoj gonimo rezultat sa mudrazijom i topićem nije za ligu prvaka . A bome ni za Europa ligu . Tako da možemo bit zadovoljni
  • joesimunic
    490
    Evo Matteoni je vrlo dobro rekao sada, Dinamo ponavlja greške, iste ove greške je radio u 10 mjesecu prošle godine i to nismo popravili. Na primjer, nemožemo reći da nije njegova greška to što forsira da nam golman igra stalno kratke paseve nogom, ako Neva koji brani za to nije.
  • rokikaciga
    17.4k
    očito je da otkaz može doći samo na dva načina- 1. da mu se desi neki "Bayern" kao JakiruSibirski plavac

Nece niti tad jer je Boban vec izjavio da bi stao iza Jakira. Stat ce sad i iza Kove jer je svjestan da mu nije doveo pojacanja, a samo mu je uzeo potentne igrace na deficitarnim pozicijama. Kova ostaje pa kome milo kome drago
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Poraz je komentirao trener Dinama Mario Kovačević. "Dobro smo ušli u utakmicu. Nametnuli smo se, zabili, imali i šanse prije toga. Dominirali smo u prvom poluvremenu, ali onda su oni zabili iz penala i vratili se. Kasnije smo također imali šanse, ali nismo ih iskoristili.

Otišli smo na poluvrijeme s neriješenim rezultatom. Dogovorili smo se na poluvremenu da krenemo isto kao u prvom dijelu. Presudio je početak drugog dijela. Ubile su nas pogreške. Prvi put da aut nismo dobro obranili. Brzo je došao njihov treći gol. Bili smo u nokdaunu, ali uspjeli smo se pribrati. Nadao sam se drugom golu, koji bi nas možda podignuo. Moram čestitati Vikingu koji se dobro branio", rekao je pa dodao:

"Mislim da smo prenaivno ispali. Vodstvo, greške pa primimo golove. Znamo da je Viking dobra ekipa, ali mi smo pokazali da možemo s njima kad se nametnemo. Ali, tako moramo igrati svih 90 minuta. Ne smijemo griješiti. Poslije trećeg gola bilo je teško psihički. Protivnik te kazni. Kasnije smo pali. Ne zamjeram igračima ništa, dali su sve. Treba dići glavu, brzo slijedi nova utakmica. U Europa ligi imamo ih osam i vjerujem da ćemo tamo napraviti dobar rezultat."

Nije htio komentirati kazneni udarac za Viking. "Ne znam je li bila ruka, VAR se uključio, sudac je svirao, ne bih to htio komentirati."
  • sport
    6.1k
    Pa nije Jakir otišao samo zbog Bayerna,prije toga je izgubio u Maksimiru od Hajduka a bilo je tu još loših rezultata.
  • ElDorado
    13.6k
    Znamo da je Viking dobra ekipa, ali mi smo pokazali da smo bolji kad se nametnemo.

Grunf
  • antecacic
    466
    Uostalom, trener kog se uvijek hvali za dobre izmjene i reakciju na poluvremenu, a da se nitko ne zapita zašto mu je tih identičnih prvih 11 neovisno o protivniku bilo klimavo, je trener nedostojan Lige Prvaka.
  • Sibirski plavac
    9.9k

Slažem se. Zato sam i naveo niz u tom hororu od tjedna, prvo hajduk, pa bayern, a ne samo tih 9 2.
  • Dinamouberalles
    308
    ubili smo ih na poluvremenu i dobili gol iz nepostojećeg penala . Sto bi mijenjao na poluvremenu ista ? To sto su našu obranu u pet minuta napravili majmunima je nešto drugo
  • DiddyGuela
    6.7k
    Zao mi je covjeka na onoj nekoj ljudskoj emocionalnoj razini. Covjek se zbilja cini ispravan koliko god je to glupo ponavljati i citati. Dobri covjek Kova. Ono, da je usao u LP to bi bila lagano filmska prica.

Kako god,on je najslabija karika ovog Dinama. Kova je daleko od nivoa kakvom ovaj klub tezi. Sto se tice EL, zbilja ne ocekujem nista spektakularno, odnosno ocekujem isti rang i limite kao i prosle sezone.

Jednostavno nije na visini zadatka.
  • Masto
    2.1k
    Ne možemo kovu ni za sto krivit kad je tu samo zbog bobana,
    Kova nece sam otic jer ako nismo dosad skuzili, čovjek je koji se ne predaje lako ni kad je najteže
    Ne daj se kova, isti si trener koji nam je donio duplo krunu prošle godine uz vrhunsku igru, da je ekipa ostala ista s livijem na golu bi prošli viking ko kroz puter a tko je kriv za pa mogu reć slabljenje momčadi nek svatko prosudi
  • Blue Label
    329

Pa Viking nas nije dominirao, osim početkom drugog pol druge utakmice. To kaj ti igrači prodaju 4 gola je druga strana priče.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Ako ga se misli mijenjat sad je pravi trenutak, realno gledajuci do kraja sezone nema vise sta, hnl bi vjerovatno i ja da sjednem na klupu osvojio, u europi 5 bodova gore ili dole s ovim kadrom ne mozemo napast neko cetvrtfinale.

Novi trener se moze u miru spremiti za sljedece lito. Tako da ili ga mjenjaj sad ili nemoj nikako
  • Archangel
    264
    Ja očekujem bolje od prošle godine u EL, one igre protiv imalo jače momčadi su bile granično kriminalne. Danas su se barem trudili i trčali ali ovi su bili nešto bolji ali ono u EL prošle godine je bilo grozno za gledati..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.