• San Lorenzo
    23.9k

Pa ako baš hoćeš, tri mjeseca mu je trebalo da skuži da mu golman prima golove iz centaršuta i povratnih lopti, protiv Midtyllanda stavi Ljubičića i Kulena u prvih 11, jedan je iz kluba otišao odmah iduće jutro, drugi 2-3 dana kasnije, Stojković na izlaznim vratima i samo sreća da se Bennacer ozljedio u Osijeku jer tko zna kako bi se to razvilo...o Europi ove i prošle sezone stvarno ne trebam, za hnl mu skidam kapu, ali ako je poanta osvajat hnl, a Europa da nam je nužno zlo, onda mi to baš i nema neke logike.
  • CastAway1986
    6.3k
    Podrška Kovačeviću ali mora se trgnuti jer se brutalno sramotimo u Europi !! Moze utjecati na prvih 11 ali nemoze na zicere koji su naši falili (Beljo,Stojke ,pomračenje uma Lisice ) te obrambene poklone kojim smo darivali Viking..Na kraju krajeva uprava mu nije pojacala momcad vise oslabila (Bakrar ,Vidovic) a ovo sto je doslo je ili neiskusno ili nespremno i ozlijeđeno..
  • Endeavour
    714

Pa upravo to.
    Zato sam i rekao da smo odigrali obje tekme dovoljno za prolaz. Prilika je bilo i više nego dovoljno.
    Ali na kraju uzalud.

Bude se to vratilo u EL.
  • austrijanac
    13.3k

Pa sve sto si rekao uglavnom si u pravu.

Samo ti fali jedan detalj, a to je da su nasi treneri, s jacim momcadima, ostvarivali podjednako iste rezultate.

Da se razumijemo, za mene Kova nije taj trener za Europu, ali mi takvog nismo imali generalno - pa stovise, ni roster dosta cesto.

Ako vam je Bjelkan odgovor na sve ovo, bas ste u kurcu onda :)
  • San Lorenzo
    23.9k

I kakve sad Bjelica ima veze s ičim, tko ga je uopće spomenuo, tko ga zaziva? Bjelica više nije trener za Dinamo, ali bome nije ni Kovačević.
  • Jurki
    27.6k
    Ne mislim da je Kova nekaj zajebal.. ak je to postalo "mjerna jedinica" za ucinak jer je ocito tak na primjeru igraca.
    Slazem se da nam opcenito treba jaci kalibar trenera, ali jebiga taj jaci kalibar zeli garancije, pojacanja.. da mu u stozeru ne sjede Mrčela i Kelava (svaka cast njemu kao Dinamovcu.. al da ga jebes kaj je to on donio kao pomocni trener? I dal bi se takav rang trenera golmana dovodio u Dinamo da on nikad nije branio u M128?).

Zelimo biti ozbiljan europski nogometni klub, a pojedine resore prve momcadi vode ljudi za koje je upitno dal mogu delati u nizeligasima.

Imas igrace s placama i rangom za Dinamo, a sve ostalo vezano na teren i prvu momcad je na razini Bedema iz Ivankova. I cudis se kaj te smrdljivi Viking napljuska, momcad kojoj smo mi trebali i morali utrpati 5 komada, a ne oni nama.
    Na kaj nam teren na Maksu zgleda? Krumpiraliste, kampa nema.. jbg tak se u Ligu prvaka nemre.
  • austrijanac
    13.3k

Primi moje isprike, vjerojatno sam te zamjenio s nekom drugom osobom koja je sutila 7 mjeseci dok je cvalo cvijeće, pa se sad odlučila javit.

Argumentirao si sve savršeno, pa sam ja krivo spomenuo neke druge stvari.
  • San Lorenzo
    23.9k

E to, to kad krene kritika koja ima osnovu onda se kreće sa zamućivanjem vode i usmjeravanjem rasprave u to tko kad i šta piše...inače osam mjeseci nisam pisao, ali sad su mi Božica i Mirko uplatili na paypal 10 eura da blatim Kovu i Nevu i rušim klub...skrivena agenda, što bi rekao jedan popularni forumaš.
  • austrijanac
    13.3k

Nije problem kritike, ja ih imam milion, problem je sto samo to znate.

Sramite se, i ti i osoba koja je uzela ime bolesnog covjeka pa tuda prosipa pamet.
  • San Lorenzo
    23.9k
    Jedini segment kluba kojeg kritiziram su trener i golman jer apsolutno nikad neću prihvatiti da se klub ove veličine i značaja srozava na razinu jednog Marija Kovačevića.
    Isprike što sam narušio harmoniju vašeg krugodrka ovdje koju ste imali dok je cvalo cvijeće, pokupit ću svoje stvari i otići u egzil.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.