• Gringo
    1.2k
    Ugovor ima do 30.06.2027
    Ne vjerujem da će ga se prije mijenjati.
  • Ijayi Atiemwen
    6.3k
    Ovog tipa je i Cannavaro školovao (5-0), a kad smo već kod Fabija mogao bi si Kova i uplait njegove dvije europske utakmice pa analizirat i naučit nešto, ne mora stalno gledat u Kelavinu bilježnicu…i da, jao majko što nam trener mora učit od Cannavara
  • Cif
    500
    kova je prestrašeni do amena.Dok ide dobro je dobro al čim krene u krivu suze su u očima!!
  • Kationi
    21
    Puno nam donose izmjene poput Topića, Mudražije, Galešića(kad gubiš), ovakvog Oršića....
  • Krulek
    1.3k

Stvar je u 80 minuti, puno, puno prekasno. Kakvi god su igrači, da su najbolji u 10-13 minuta što mogu napraviti. Zajca, Valinčića i Xoxhu je trebao mijenjati već na poluvremenu.
  • Thor
    3.8k
    Ne shvacam kako ne shvati kad treba mijenjati i koga.
    Fakat sto se toga tice on ima taj nedostatak koji se danas po meni pokazao kljucan.
  • Dinamouberalles
    308
    kao i većina nas ovdje na forumu dok ide sve je super kad ne ide kriv je Kova , Lisica i Hoxha . Nije imao koga ubacit unutra , osim kacavende mi nemamo prave zamjene
  • Goncalo Santos
    4.5k
    Ako je nekad bio dobar trenutak za smjenu mislim da je sad.

Od prvog dana smatram da nije za ovu razinu, no danas mu cak nemam puno za zamjeriti. Nije on kriv sta s klupe mora uvoditi Topica i Mudraziju, sto nema golmana postenog. Ruke su mu vezane bile, igrao je s onim cime ima.

Ova momcad je bila njegov zivotni rad, sad posto nam slijedi rasprodaja, a dosli su neki novi klinci i izostala prava pojacanja, mozda je vrijeme za rebuild.

Mislim da ovoj ekipi fali vise sportske drskosti i hrabrosti, tesko da im on to moze usaditi.

Sportski pozdrav.
  • don
    21.1k
    ne želim ga pljuvat ni malo, nije on kriv. Svi bi mi prihvatili klupu Dinama.

Mario :heart:
  • Krulek
    1.3k

Lisica u 2 pol. loš, Valinčić po običaju pliva na sve strane, evo razloga za ulaz Galešića pa i Topića na kraju i drugog napadača, Prevljaka, kad nisu doveli boljeg.
  • Kruno
    1.6k
    Tješim se da ce reci da daje ostavku.
  • Dragon1Warrior123
    5.3k
    O kvaliteti trenera dovoljno govori to da mu Stojković sobar dio prošle sezone nije bio starter, da mu Perez Vinlof pola sezone proveo na klupi i gledao Godu, da nemamo niti jednog promoviranog mladog igraća. Da smo morali skratit kadar za dosta igrača jer ih on nije znao koristit. Da ne idem dalje...

Solidan trener bez avojeg ja i bez hrabrosti, da nije bilo Zajca prošle sezone i Bobana da mu autoritetom DEBELO drže leđa, vjer ne bi ni titulu osvojio.
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Ne znam zakaj se neki sekiraju i nadaju otkaz ovdje, a očito je da otkaz može doći samo na dva načina- 1. da mu se desi neki "Bayern" kao Jakiru, ili da naniza onaj tjedan iz horora Hajduk-Bayern- Slaven. Nadajmo se da se takav horor od tjedna neće više nikad ponovit.

Nema teorije da će ga radi Europe mijenjat. Kažem, jedino ako se desi neko punjenje ko u Munchenu ili možda ako se ne prođe među prvih 24 (a lani se več strepilo u onom zadnjem kolu, pratili se drugi rezultati....).
  • Cif
    500
    Galešić Kačevenda i Topić već na poluvremenu.Možda Godu pa Vinlofa staviti na lijevo krilo budući da su nam krila užas.Mođda primjeniti formaciju pa ubaciti Prevljaka uz Belju.Ono trenerske stvari.A ne cmizdriti na klupi
  • Jaki991
    642
    Lagan ko perce, zna da mu pedala ide jedino ako bude tolko nesposoban da sjebe ocajni hnl
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.