• don
    21.1k
    1. Sramota Uprave kluba pa tek onda igrača i trenera.

Kriminalan prijelazni rok, ne dovođenje golmana, puštanje Kovačeviću da se uči na Dinamu da bi posli njega moga trenirat Lokomotivu jer u bolji klub neće otić.

Posipam sebe pepelom jer sam tvrdio od početka prošle sezone da imamo odličnu ekipu. Imamo par kvalitetnih pojedinaca.
  • Crni86
    23.9k
    Simpaticno mi je citat o nasim krilima kad smo u kvalfikiacijama u 6 utakmica primili 8 golova. Od toga 4 na domacem terenu.

Pa pricajte i dalje o krilima. Napadacima. Bakrarima. Ne mozes zabijat milijun golova po tekmi. Defanzivna igra je uzas. Vlada jako velika panika i puno previse darujemo. Ne moze ti u tome pomoc niti messi, mbappe ili ne znam tko.
  • mosad
    2.9k
    Treba pratit sve slobodne strgane igrače na tržištu
    Jedino njih ćemo dovesti u klub
  • Kruno
    1.6k
    Jel nam predsjednik na utakmici?
  • NitkoBitan
    38.5k
    Kme kme uprava odlazi!!
  • NKDZ86
    9.5k
    počasni vjerojatno je
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    Naravno da bi otisao neko od njih, ali situacija ti je sad ista jer i sad moras pokrit tu rupu od 12-13 milijuna prodajom Domingueza i eventualno jos jednim igracem.
  • DinoLeonix
    2.1k
    Ne treba kriviti igrače. Oni jednostavno nemaju kvalitetu za ovu razinu nogometa. Krivci su oni koji su dozvolili da u ključnu utakmicu sezone uđemo s ovakvim kadrom. Pričamo već mjesecima da nam je roster tanak. Krila, veza, desni bek, vratar. Treće pretkolo igraš s totalnim amaterima i imaš vremena posložiti momčad za idući krug i ti napraviš ovo…. Jbg, momci ovaj put ste gadno zajebali
  • flexXy
    3.3k
    Stedilo se na pojacanjima, sad neka zive sa neuspjehom
  • Diavollo094
    258
    Nek prodaju sebe i potrgane
  • Kruno
    1.6k
    To sam i mislio, Zvone je trebao gledati ovu sramotu.
  • NKDZ86
    9.5k
    Štedili i izgubili 40 mil evra :clap:
  • Cif
    500
    mislim da kasnimo s prodajom Domingueza
  • Jaki991
    642
    Nismo mi uopce losa ekipa i imali bi sta za rec i u ligi prvaka, al nadam se da ce uprava sad razmislit o ovoj retardaciji koju su izveli sa golmanima
  • crophantom
    7k
    Nije toliki problem kaj nismo dofurali pojačanja za LP, problem je kaj ja stvarno ne vidim da ova ekipa - Sergi i jos netko ako ce otici u EL moze ista.

Nažalost, opet smo onak, simpatični.
    Sve je to tehnički lijepo, na momente oku ugodno, ali za Europu izrazito naivno.
    Kad stane prava Euro ekipa s druge strane mi ulazimo u utakmicu znajući da ćemo popiti bar 2 gola.

U ovom trenutku mi se jebe za Ruse i Nsokije i sve, jer tu puno toga fali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.