• Crusades
    14.2k
    a druga dvojica, malo više iznad njih? :joke:
  • deda
    34.3k
    Trojica su, jedan leži :halo:
  • xavier
    12.1k
    I onda kažu da nema radnika na Pampasu. Evo ih gdje su, to ih je više nego što se vidi na većini slika :smile:
  • Mali dioničar
    16.3k
    a druga dvojica, malo više iznad njih?Crusades1986

Trojica su, jedan leži :halo:deda

Nisam ih ni skužio. :grin:

Ovi u prvom redu će biti Bevanda i Stjelja koji privatiziraju svaku presicu postavljajući 80% pitanja.

Zadnji red je Petrović iz Novog lista, moj frend koji nikad ništa ne pita i Cvik koji uvijek nešto pita i uvijek je u zadnjem redu.

Ovaj koji leži sam ja nakon kaj sam okinuo par fotki i nakon kaj je novinarka s RTL-a postavila pitanje. Obično je uspjeh ako pogodi protiv kojeg kluba igra Dinamo pa će tako vjerojatno biti i u Osijeku.
  • SAS1987
    15.3k
    Ponavljam, nisam još vidio stadion koji se tako sporo gradi. Da ide još malo sporije, gradio bi se ko Maksimir :smile:

Stadion u Belo Horizonte se gradi 24/7.. i po danu i u noći.
  • Mali dioničar
    16.3k

Veli Papaštrumf da Englezi pišu da je u Kataru na izgradnji stadiona poginulo 6.500 ljudi. To je druga strana gradnje stadiona 24/7.

I diktature ili anarhije kao društvenog uredjenja, jasno.
  • deda
    34.3k
    Nije nam tema, ali se dodiruje. Meštrović je nestao kao da ga je crna zemlja pojela.
  • NORTE
    12.8k
    On je prebačen na projekt stadion. Ove godine će bit završen, uz lijepo vrijeme radovi će se ubrzat.
    qjwt4w2vh1bq6qh1.jpg
  • SAS1987
    15.3k
    Veli Papaštrumf da Englezi pišu da je u Kataru na izgradnji stadiona poginulo 6.500 ljudi. To je druga strana gradnje stadiona 24/7.Mali dioničar

Istina ali to je više do uvjeta rada nego do 24/7. Nisam građevinar ali mislim da su na MRV Areni ipak drugi standardi sigurnosti od Katara :smile:
  • Plavko39
    34
    Nisu samo stadioni u Kataru u pitanju. Grade se i hoteli, aerodromi, prometnice i sve drugo potrebno.
  • xavier
    12.1k
    Meštrović je nestao kao da ga je crna zemlja pojela.deda

On je prebačen na projekt stadion.NORTE

Mađari su ga maknuli jer navodno nisu bili nimalo zadovoljni kako je upravljao njihovom lovom u cijelom tom projektu, a upravo i ta nevjerojatno spora gradnje je bila dio problema. Ovo "prebačen" moraš shvatiti u smislu da je dobio zadatak završiti što je započeo odnosno nisu željeli sad dovoditi nekog drugog tko bi čistio sve što je ostalo za njim.

No kad to jednom bude gotovo, teško mi je zamisliti da će on ostati tamo.
  • Crusades
    14.2k
    Slična priča sa poginulim radnicima je bila i u Brazilu prije SP 2014.
  • db-izbjeglica
    16.2k
    gradilišta su jako opasna mjesta, pogotovo ona u područjima gdje se baš ne pridržava propisa iz područja zaštite na radu. primjerice, mislim da godišnje više ljudi pogine na gradilištima nego u ratnim sukobima.

što se tiče osijeka i stadiona, to je jedno od najsporijih gradilišta koje sam vidio.
    budimo realni, to je stadiončić, takvo što nikne u čas posla.

recimo, stadion u cincinnatiju , za 25 000 ljudi (duplo veći).
    cincinnati - betoniranje temelja - 9. mjesec 2019
    cincinnati - stanje stadiona prije mjesec dana

osijek - temelji - 8. mjesec 2019.
    osijek - stanje stadiona prije mjesec dana
  • deda
    34.3k
    Hehe, moram se nasmijat. Nema tamo ni traga ni glasa o početku gradnje stadiona, nego par kubika šodera kojeg su dopeljali i malo ga ravnaju bez ideje čemu će to uopće služiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.