• Fatos Beqiraj
    3.1k
    Tek je pocetak sezone, neki jos nisu usli u formu, tanak je kadar iskacu igraci za koje smo mislili da su otpisani. Cemu onda pljuvanje po igracima i treneru do cim malo losije ide, zazivanje prodaja, promjena trenera, pa ne moze svaka utakmica savrsena bit, ne moze svaki igrac svaku utakmicu odigrat savrseno. Ako je neko trenutno los nekad bio dobar mozda mu fali ritma mozda je pod ozljedom nije zaboravio igrati sigurno. Onda nadalje zele se rotacije, pa onda pljuvanje kad te rotacije se muce protiv odlicnog varazdina, pa ne moze ni dinamo imat 22 igraca ranga belje misica stojkovica vinlofa i slicno. Daj malo oladite sa komentarima
  • Dr Hofmann
    6.1k
    Ne da mi se više samom sebi bit dosadan, ali ovakve utakmice su mi 1986 puta draže od npr Vikinga neki dan. Hvala ti Bože na ovoj lijepoj noći
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    odnedavno vise nema ni Hidre za uzet u plavom korneru, ali bitno da imaju powerade ili energetske napitke...
  • crophantom
    6.9k
    pričali smo danas, da ovo izgleda ko da se rješavaju gemišta kaj su imali na lageru i da nece vise biti.
    Al onda tak reci, gle, toga ti više nebu bilo i jbg, ne da ovi rade debile s ljudi tamo kad ih pitaš najnormalnije (dobro drugi put i mozda malo manje normalno) kak je jebeno moguće da je "nestalo" u 20:30, a utakmica počinje u 21:00.

Onda odem na drugi šank, tam imaju, ok, daj 2 gemišta od pol litre, "imamo samo 3 još". pa daj me nemoj...

Doduše, kad se sjetim da nemaju ni mrtve mineralne, mozda stvarno uzmu cuge za tekmu kolko stane u Passata karavan.

Edit: powerade je sponzor, to kuzim, mada neznam jel to iko uzme, al legitimno je da to imaju.
  • Dinaminjo
    2.4k

Pokisnula im cuga :rofl:
  • NORTE
    26.7k
    Kombinirana momčad zasluženo i uvjerljivo pobijedila solidnog Varaždina, utakmica koje smo se malo pribojavali zbog važnosti uzvrata u Norveškoj.

Stojke nam se vraća za Viking, Vinlof je odličan u ofenzivi, Valničić se vraća u formu kakvu je imao na vrhuncu, Mišić je postao jako opasan po gol protivnika, a Galešić je jako lijepim golom za vodstvo naplatio trud i opet dokazao zašto je kupljen.
    Skoro sam zaboravio i strijelca Mudražiju, koji želi igrati, a mi ga želimo gledati.

Poduplane sve pozicije, čak i više od toga.

Dani, Kravtsov, Nsoki, Brumdao i Stojaković još nisu upisali ni sekunde nastupa, to govori o širini koju imamo.

Kačavenda je pokazao htijenje i dobio ugovor na 4 godine, kako bi kasnije mogao biti prodan jer mu je ugovor isticao za 11 mjeseci.

Ulazak u LP bila bi nagrada koju apsolutno i zaslužujemo.
    Ključna stvar zbog stabilnosti financija i planiranja, ostajanja dijelom elite, održavanja kvalitete momčadi i pojačavanjem u budućnosti, a možda čak i odmah.

Da smo kvalitetniji i opasniji od Vikinga to smo vidjeli, da možemo i znamo igrati na umjetnoj travi i to smo vidjeli u Thunu.

Prolaz je ključan, NIJE VAŽNO KAKO.
    Dajte nam snove, neka drhti cijela Europa.
  • Crni86
    23.8k
    Zasto u nasim divnim novinama ne citamo hvalospjeve o najboljem napadacu lige u zadnjih 10 godina?

Ovo sta radi Beljo u zadnjih godinu dana je bolesno. Ne vidim niti jedan clanak, naslov ili nesto slicno koji to impliciraju. Decko je jucer upisao gol i dva asista. Rijesio je tehnicki utakmicu samostalno. Igra u strasnoj formi, pa gol skaricama, popravio je i presing igru, Minijature koje prodaje ko na futsalu…

Di su ti nasi dinamovi novinari?
  • marcio amoroso
    53.2k
    Dinamo nije izgubio utakmicu pola godine, Dinamo kreće sa drugom momčadi koja je puna potencijala, Dinamo je na pragu lige prvaka, Dinamov napadač obara sve moguće rekorde, Dinamo u svojoj momčadi ima igrače koji u jednom prijelaznom roku mogu donijeti 50 milijuna eura, Dinamo je opet oborio rekord članova, Dinamovština se širi i osjeti na svakom koraku.

Nema novinara koji će napisati članak na bilo koju od ovih tema. Radije će pisati o propasti, pisati će o tome kako ćemo bez lige prvaka biti kruha gladni, kako se zapostavlja dinamovac Mudražija i tako dalje.
  • Ljubo
    1.6k
    Dinamo nije izgubio utakmicu pola godinemarcio amoroso

Još nadodaj na to da Dinamo u ligi nije izgubio ni jednu utakmicu u skoro 10 mjeseci
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    sve točno osim da se Valinčić vraća u formu kakvu je imao na vrhuncu. Iz lošijeg u gore ,osim gola Thunu , najiskrenije u obrani ispada i Škor.pa igrač manje na toj strani. Ali vjerujem da će se dignuti . Da mu agent prestane puniti glavu ili još bolje da ga promjeni ,ostalo će odraditi Zvone kad dodje vrijeme za to. Ostalo u sridu ,potpisujem buraz
  • Crni86
    23.8k
    osim da se Valinčić vraća u formuKujtim Shalla

Jucer opet odlicna utakmica, defanzivno i ofanzivno. Protiv norvezana isto tako solidna utakmica. Protiv Thuna doma jedan od najboljih.

Nemojte od decka radit pedra. Polako se vraca na radnu temperaturu. A kad se vrati imat cemo ubojite bekove mpv i valincic.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Bitno da mi imamo bolji situaciju nego ikad , da znamo koji je budget bog te mazo. Pa mi nismo znali prije ni mrvicu situacije osim novinarskih puni smo ko brod. Sad kad je sve top , nemamo za jogurt,moramo prodavati igrače da bi preživili ,situacija sve gora ,bla bla . Čuj moramo prodavati da bi preživjeli:rofl: zar me dobivamo od države 200 mil ojra godišnje? Bitno je da smo kako ste i svi napisali nikad bolji, organiziraniji , po svemu. Jučer najbolja igra u drugom poluvremenu koju sam vidio . Fenomenalno. Stisli smo jedan Varaždin koji je po meni do sad po prikazanom druga momčad u hnlu kad se Kranjča završi i kad bude još veće ludilo i pozitiva možda,ali samo možda i neko novinar napiše nešto objektivno i lijepo o nama . Do tada čitam samo zonu (osim ako nešto ne zajebem u međuvređenu)
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    protiv Norvežana solidna utakmica? Baja ga je probijao kako je htio,njegov i gol. Jučer ušao kad je Varaždin pao. Niko ne radi od njega Pedra ali gledaju se stvari kakve jesu. Pa on i jeste potonuo jer su ga takvi uzdizali u nebesa . Treba se spustiti na zemlju i raditi još jače.
  • Crni86
    23.8k
    Baja ga je probijao kako je htio,njegov i gol.Kujtim Shalla

Koja baja? Probio ga je jednom da, kad se on i lisica nisu dogovorili tko ce ga uzet. Gol je njegov, ali desila se slicna greska i misicu pa kaj?

Kolko puta je protiv norvezana doso naprijed? Prodo laznjak? Solidno centrirao?

Jučer ušao kad je Varaždin pao.Kujtim Shalla

Jucer je usao na 0:1 za varazdin.

Da radite pedra od njega jer su mu se nastupi poceli prikazivati puno losjima nego sto zapravo jesu. Formu je poceo postepeno dizat, ne ide to preko noci. Jucer je to dizanje forme opet nastavio u pozitivnom tonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.