• Zvonkec
    575
    Bilo je puno gluparija pogotovo od fakina da neko treba u klubu odgovarati za ovo ili ono ali za ovakav teren fakat neko (miljac) mora odgovarati 20 godina pod glavom je teren bio biljarski stol a zadnjih par godina je krumpirište Zvone dofuraj nam nekog iz Milana ak nema u hrvatskoj nikog ko zna održavat teren ovo postaje opasno za igru 2 kluba igraju a miljac je izgleda ''zaboravio'' kak je prije cifrao teren. 8. mjesec, kolko 5 tekmi se igralo rupe po bokovima blato pred golmanom kaj bu bilo u 11. ili 1. u LP?
  • NORTE
    26.7k
    Iako prvenstveno želimo dobro našem dinamu zbog jako željenog plasmana u LP, teško je ne sjetiti se i svih onih hejtera koji nam ne žele uspjeh.

Iako klub i navijači dišu kao jedno, a dinamo dobro brodi, i dalje se može pročitati hejt od "plavih" mamićevaca, antolićevaca, antibobanovaca i političkih aktivista.

Tu su i oni koji nas preziru poput tovara, kao i srba i zaista mnogih drugih koji ne vole i ne podnose našu grupu i klub.

Medijska podrška koja izostaje i o kojoj pišete nam ni ne treba, neka se oni drže svog nebitnog luzerskog klubića.

TAKO MALO NAM FALI DO SNA i novog velikog rasta našeg moćnog kluba.
    U Ligu prvaka da podignemo tenzije!
  • vjeko1701
    28.3k
    Kolko sam shvatio i odgovara. Mislim da se pisalo da trenutna garnitura koja održava teren odlazi.
  • DiddyGuela
    6.6k

Ma nije toliko stvar ni u formi.

Ljudi njegove nastupe u HNLu i Europi gledaju istim ocima. Pa onda kada ne leti u Europi kao sto leti u HNLu, Valincic je za kurac... nije, dobar je on igrac. U Europi gledamo nesto sto je sistemski problem cijele ekipe gdje bekovi cesto ostaju 1v1 na velikom prostoru pa ponekad objektivno i Moris defanzivno izgleda losije nego sto zbilja je. Ima on puno jos stvari na kojima treba poraditi, ali sve skupa on je dobar igrac. Radi se fama tamo gdje je nema.
  • Zvonkec
    575
    nisam upratil ak je to istina to su dobro vjesti, neznam ziher morti je miljac star i umoran pa ne sabotira namjerno ali nama je na kraju balade rezultat isti teren nam je horor a 2x smo ga mjenjali u kratko vrijeme, ok drenaža potres bla sve kužim ali da ti ovak zgleda teren nakon pauze od mjesec i pol bez kiše mjesec dana u sred jebenog ljeta to je za hitnu pedalu namjerno ili nenamjerno.
  • Zagi
    18.9k
    Spomenuli su dečki u prošlom podcastu da bi mozda zvali Naukovića prije Kranjče.
    Trebali bi postaviti neko sveobuhvatno pitanje o specifično travnatoj podlozi.

Moze mu se isporučiti i prije podcasta ili neka da pismeni odgovor (da ne ispadne neka zamka ili kaj već).
    Ogovor "svjesni smo tog problema i u Kranjči će biti bolje" me ne zadovoljava iskreno.

Trenutno stanje je uzas koji traje već dvije sezone, a prije je bilo bolje. A travnjaci velikih klubova su još dvije razine bolji od te prijašnje razine.
    Zašto je prije bilo bolje i kako ćemo se pobrinuti da bude na još boljoj razini?

Te ako će činjenica da ćemo dijeliti Kranču uzrokovati da ne mozemo odrzavati travnjak na razini na kojoj to želimo, mozemo li na novom maksimiru očekivati vrhunski travnjak?
    Na razini engleske premijer lige.

@Niko1986
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    ne vidimo sve istim očima , ali tvoja teza da se diže u formi neka bude ta koja je točna. Neka odigra najbolju tekmu u životu u srijedu i odvede nas u ligu prvaka zajedno sa cijelom momčadi. Podršku će imati ,ostalo je na njima
  • sport
    6.1k
    Isti čovjek radi na održavanju teren svo to vrijeme,a teren je konstatno loš u zadnje 2 godine od kada je u Dinamu demokratski izabrano vodstvo.
  • vjeko1701
    28.3k
    Ne volim ulaziti u takve teorije jer tolika lojanost prošlom sustavu da sad sabotiraš glavnu stvar za koju je tvoja tvrtka zadužena pa tako sam sebi pucaš u noge i ugrožavaš vlastitu budućnost mi je ipak previše. Znam da smo mi mjenjali tip terena koji se postavlja, neki najjednostavniji odgovor bi bio da se jednostavno nisu prilagodili toj promjeni i nemaju prikladnu stručnost da ga održavaju.
  • skener
    9.2k
    Ako se ne varam Papastrumf je rekao da nakon koncerta ide nekakav popravak/održavanje travnjaka.

Valjda će to bar malo popraviti situaciju jer ovo je žalosno kako nam teren izgleda
  • Zvonkec
    575
    ma počelo je to još kod kavokuharice štekat ali razmemo se
    ma upravu si al kak sam već reko nama je svejedno jel namjerno ili neznanje.
    Prije kad su dolazili iz Europe bar za travnjak nisu mogli zucnut, sad nam se i travnjak uklopil u komplet stadion. novi stručni tim pod hitno dovest, (prije golmana)
  • blue heart 72
    3.8k
    Kakva je situacija za travnjak na novoj Kranjci? Trava, hibrid ili umjetna podloga, se zna nekaj u vezi toga?
  • rioda
    18k
    Ovo da smo prije uvijek imali tip-top teren je isto običan mit. Bilo je teških horora od terena na Maksimiru u zadnjih 15 godina. Posebno mi je ostalo u sjećanju ono kad je sav bio žut i imao neke krugove po cijelom terenu
  • Ljubo
    1.6k
    Dotakli smo se teme travnjaka pa nebi u off topic previše, ali zna li netko koliko optimalno travnjak može izdržati prije promjene? Jučer u Koprivnici travnjak isto strava.
  • Roky
    167
    Travnjak je izrauban ja ne znam kak je doso u onak lose stanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.