crophantom
Paggini
Jer nit ce bit to igraci iste kvalitete u tom trenutku, jer nebumo mi kupili igrače za 45 milijuna eura nit ce bit ustimani s ekipom. — crophantom
I ne govorim da cemo iduće sezone propasti jer sam i ja optimistican po pitanju idućeg ljeta, samo sam rekao da se duboko ne slažem s razmisljanjem da ove godine moramo otvarati šampanjac kad osvojimo bod u EL, a onda iduće sezone prodati igrače koji vrijede 45 milja eura (mada je apsurd vec moljakati za bod kad imas takve macane), zamijeniti ih i op, evo nas ,we are back baby — crophantom
crophantom
Paggini
Ali i sve to nebitno, ajmo reci da kupimo igrače iste kvalitete, kako je onda ove godine šampanjac za bod u EL, a iduće napredak i veca očekivanja, čak i da sva 3 nositelja zamijenimo identičnom kvalitetom?
Ne ocekujem da nam je bod u EL vrijedan šampanjca ni ove godine, ocekujem korak naprijed u odnosu na prošlu sezonu. — crophantom
vlatkomarkovic
Pa gle, Sergija i Belju smo kupili, kojom logikom misliš da nećemo kupiti novog Sergija i novog Belju? Možda i bolje, možda i lošije, tko zna. Za Stojkovića razumijem, ali opet i to uvijek izrodimo, kupimo novog, pa ne vidim smisleni argument da eto sad nećemo osim mišljenja da nećemo. — Paggini
S nestvarnom svotom novaca se otvara i i jače ulaganje u ekipu, možda dva tri transfera od 6, 7, 8 milijuna eura, možda 7 transfera od 3 milijuna eura.
Ali logika mi nalaže ako su veća ulaganja da su i veća očekivanja jel. — Paggini
NORTE
skener
Murta
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.