• mlinchica
    7.2k
    zanimljivi naslovi kak dinamu fali 10 milja ak ne uđe u LP,kao da smo na rubu bankrota..dok jedan klub iz dalmacije doslovno nema za wc papir..al sve je divno i krasno tamoshameless86

Imaju i prekrasan stadion i pune vitrine, kažu “poljski novinari”
    IMG-1941.jpg
  • Rile
    189
    Čuo sam za engleski smisao za humor al za poljski nisam.

Do danas.
  • Jima
    1.9k
    A dobro, antikviteti su uvijek zanimljivi i traženi.
  • Jurki
    27.5k
    Imaju pune vitrine da, al zdjela za fritule i uspomena od Debrecena, Tobola, Shelbournea, Žiline, vanzemaljaca itd.

Mogli su napisati i 2 dodatna prvenstva koja nisu osvojili i superkup koji se nije igral.
  • KtcGoat
    7.3k
    A dobro, nije da nemas argumenata za to, stvar je ukusa jbg.
  • Filip85
    1.6k
    Kad smo kod Kukoča, nešto sam čitao (davno istina) da naša dijaspora u Chicagu (ili SAD-u) nije baš bila oduševljena s njim ?! Naime, isto tako je negdje pisalo za jednog našeg košarkaša da je u svibnju 1991. (tada je već Dražen rekao ne Jugi) rekao kako "ne zna za koju bi repku igrao osim za Jugoslaviju". Makar mi je i Rađa sumnjiv, on je jednom posjetio Bleiburg (tako se pisalo) pa bi njega eliminirao. Ostaje nam jedino Kukoč...
  • Mr Anderson
    21.5k
    Mislim da je to Kukoč rekao, od njega bi to očekivao. Zna se da Rađa i Vranković nisu bili s njim u najboljim odnosima baš zbog sličnih stvari.
  • Droljo
    31.2k
    Meni se čini da tražite problem gdje ga nema.
    Toni je inače skraćeno od nemanja...
  • Batigol
    197
    na zadatku....
  • Thor
    3.8k
    :rofl: :rofl:
  • Filip85
    1.6k
    Kakve veze ima ime ? To što Toni zvuči više naše od Stojko ne znači puno. Jedan je bio na kninskoj tvrđavi drugi nije...
  • Thor
    3.8k
    Kak zabrijete na zafrkaniciju,fakat ne kuzim :roll: :chin:
  • R13S61
    688

Najveće zlo interneta je što ljudi upitne inteligencije mogu svoje glupe zaključke javno predstavljat kao činjenice...

Čitam tri puta tvoj post i ne znam koja rečenica je gluplja... Davno si nešto čitao, pa onda si opet nešto drugo čitao i pošto nije Rađa onda je Kukoč! Pa si u sljedećem postu potvrdio svoju tezu time što čovjek nije bio na kninskoj tvrđavi. O majke ti mile...

Otkrit ću ti sada jednu veeeeliku tajnu. Postoji ne mali broj hrvatskih ljudi, među kojima ima i sportaša, koji su u tajnosti, bez medijske pompe pomagali obrani Hrvatske! I nikada nisu tražili nikakav odličja i priznanja za to.
    Takvi su zavrijedili puno veće poštovanje od tih tvojih koji se naslikavaju po Bleiburgu, Kninskoj tvrđavi i ostalim medijskim ceremonijama... A jedan poznati general ti može potvrditi kako je Kukoč pomagao....

Pa čak je i jebeni Michael Jordan pričao o tome kako se Kukoč ljutio kada su ga zajebavali da je iz Jugoslavije...
    Al da, najlakše čovjeka popljuvati... Valjda jer je tovar pa naravno da ne može biti veliki Ustaša kao Filip koji ima sliku s tvrđave 20 godina nakon rata :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.