• Pacho
    20k

Pa mislim da se rade odlicne stvari s akademijom, b ekipom, dovodenjem talenata, itd., ali to vidim kao nesto sto bi nas za X godina trebalo rezultatski i financijski trebalo dici na visu razinu (u razumnim granicama) umjesto vracati na razinu na kojoj smo u Europi bili donedavno.

Ponavljam, pozdravljam to da se ide financijski odgovorno, ali neko kumbaya ozracje gdje si na razini organizacije zadovoljan minimumom je put u prosjecnost.

A i ako maknemo situaciju s golmanima, porazavajuce je da nam u utakmici tolike vaznosti ulazi Mudrazija cija je ozbiljna minutaza po 99% Zone bila samo mokri san 'tetaka' s Facebooka i galamdzija sa zapadne tribine.
  • ElDorado
    13.4k
    mogu se složiti. Ali mi u ljeto jednostavno nismo htjeli ulaziti u rizike. Pretpostavljalo se da momcad koja je osvojila prvenstvo moze uci u LP. I jos uvijek je jako ostvarivo. I meni osobno prodaja Vidovica i Bakrara nije legla. A mislim da je ovo s Livijem velika greska. U trenutku kad je uzeo Baru trebali su se nanjušiti problemi. Sve to oko golmana je nekak narušilo armosferu i to je tema koja ide u beskraj. A i neizvjesnost oko prinova o kojima nista ne znamo i koje jos ne participiraju.
  • Pacho
    20k

Slazem se uglavnom. Takoder, da je npr. Peretz potpisao, mislim da bi to sve skupa dosta bolje izgledalo. Sto se rizika tice, tesko je da ga mozes skroz izbjeci ako pucas na nesto vise kao, uostalom, u prakticki bilo kojem biznisu.

Ako imas proracun od 60+ milijuna, a zadnjih par sezona si oko nule ili u laganom plusu, po meni ima smisla riskirati, odnosno krpati rupe, potrosnjom dodatnih 2-3-4 milijuna da bi se stavio u znatno bolju situaciju za uzeti XX milijuna iako te ovdje za to mnogi cuvari bilance zaskoce ukazivanjem da mi nismo PSG da bi trosili takve cifre iako se, kao sto vidimo, radi prakticki o iznosu prodaje Vidovica/Bakrara. Tako da to stvarno ne vidim kao neki uzasan rizik kojim klub prakticki dovodimo na rub bankrota.
  • Facke
    8.7k
    A moram reci i medije nabijem na pimpeka svojega.
    Sad oni delaju dramu i problem stoga da mi morame prodati ak nebume usli v Ligu Prvaka. Pa dobre jutre. I to nam je dosta prodati jednoga igraca, naprimjer Domingueza i to je to. I nist vise nebi morali da pokrijeme budzet. Ali ne sad budu sral uhuhu jedva su cekali.
    Kakvi su te luzeri. Bole bi im pile pisati kakiv budzet ima ven klub teri europe nije videl 15 let.
  • Paggini
    96.1k

Pretjeruješ dragi, nitko neće u klubu biti zadovoljan ispadanjem iz PO, a rečenica je ili izašla nezgrapno ili je maliciozno izvađena jer nitko ne otvara šampanjac i štedljivo sipa u papirnate čašice da proslavimo kao mali luzerski siromašci.

Ulazak u EL je postavljen kao jedan od koraka gdje se sezona može gledati kao uspješna, odnosno neulazak u EL minimalno bi se gledao kao neuspjeh, tako sam ja shvatio misao.

I u vođenju kluba, mislim da je to realno postavljanje ciljeva s obzirom na budžete kojima raspolažemo. Naravno, cilj je Liga prvaka, ali neulazak u LP, nego u EL se neće gledati automatski neuspjehom, s čim se mogu složiti. Ne bih to nazvao uspjehom, ali nije neuspjeh, ako ima smisla, jednostavno je mid, not great not terrible.

A za Livija kažem neću komentirati jer mislim da je svima jasno koji smo naivci ispali, ali dobro, i to je škola. Nismo više ni Modrića zivkali, pa ako ovaj cirkus propadne, nadam se da nećemo i Livija.

Za Mudrog se mogu složiti, ali opet, pretjeruješ u etiketiranju svega ovoga kao luzerštine, kumbaya i ostalog. Postavljaju se realni poslovni, financijski i sportski ciljevi koji se MORAJU dostići (ulazak u EL, osvajanje HNL, kupa), a postavljaju se i dodatni, zahtjevniji ciljevi kojima se stremi (ulazak u LP, osmina finala EL, prolazak grupe LP, npr.).

Meni to nema veze s luzerstinom i manjkom ambicije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.