• Blueshadow86
    5.5k
    A neki dan sam baš gledao emisiju gdje je gostovao upravo Mišković. Rekao je da je imao ponudu za Fruka iz Amerike, Emirata… Al kao ništa zadovoljavajuće, i u slučaju da se ne proda da njih dvojica imaju usmeni dogovor oko produljenja ugovora, haha.
    Na kraju će Rijeka gadno ispušiti na njemu.
    Trebamo ga probati dovesti ako uđemo u Ligu prvaka. To je samo moje mišljenje.
  • hardek
    12.1k
    Fruk je napravio pogrešku izlazeći u susret Rijeci i Miškoviću sa odgađanjem odlaska. Da je otišao na vrhuncu danas bi bio duplo bolji igrač, sad je u ogromnom padu i mora se tek dovest u situaciju da bude na nivou kojem je nekad bio. Totalno si je unakazio uzlaznu putanju u karijeri
  • Pacho
    20k
    Naravno da treba biti financijski odgovoran i planirati prihode od EL umjesto LP i da nije smak svijeta ako ne udemo u LP, ali ove podsjecanje da je cilj vec ispunjen i da su zadovoljni je recept za pad u prosjecnost.
  • KvartZagreba
    11

Ja bas imam obrnuto misljenje. Uzet godinu dana da stvari sjednu na mjesto je puno bolje nego ici receptom hajduka i svake godine loviti stvari koje su izvan tvojih mogucnosti.
  • rokikaciga
    17.1k
    LP nije izvan nasih mogicnosti jer smo na 90 min od ulaska u LP.
  • ElDorado
    13.4k
    Kae s Fuzijem i Ultrom?!
  • San Lorenzo
    23.8k

LP me zanima samo zbog novca, nogometno mi tamo nemamo šta tražit, doduše nije da i u EL očekujem neku žetvu bodova i išta bolji plasman nego lani, ali bar ne očekujem teniske rezultate.
  • Omake
    20.4k
    Fuzy je registriran, Ultra stiže za vikend po urugvajskim medijima
  • Maximo
    970
    ove podsjecanje da je cilj vec ispunjen i da su zadovoljni je recept za pad u prosjecnost.
    12mReplyShareFlag
    Pacho

Točno to,taj dio i mene najviše smeta, opet kažem kao 1.uvjet koji su nam izložili je rezultatska izvrsnost,..i onda u ovakvoj situaciji ako uđemo super ako ne opet super mi smo svoje ostvarili
  • KvartZagreba
    11
    Slazem se, ali necemo past u neku prosjecnost ako jednu godinu ne ode sve po planu. Stvari kada sjednu na svoje mjesto bit cemo duplo jaci.
  • ElDorado
    13.4k
    a Fuzija nisu predstavili valjda jer je ipak B
  • Pacho
    20k

Da, a onda ako sljedece ljeto prodamo barem dvojicu od trojica Sergi (ako ostane do tad), Stojkovic, Beljo onda ce ekipa opet biti previse nova da bi ocekivali ulazak u LP ili prolazak do 1/8 EL. Zapravo, ni ispadanje u skupini EL nije razlog za nezadovoljstvo, a svaki bod u Europi nam je veselje po treneru.

Ne vidim zasto bi itko bio zadovoljan time da ne udemo u LP protiv ovakvih suparnika. No ajmo dalje sa takvim stavom u vezi Europe pa cemo se za par sezona dovesti do toga da za LP stvarno igramo protiv ekipa protiv kojih cemo biti outsideri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.