Jos-Optimus
CastAway1986
LP me zanima samo zbog novca, nogometno mi tamo nemamo šta tražit, doduše nije da i u EL očekujem neku žetvu bodova i išta bolji plasman nego lani, ali bar ne očekujem teniske rezultate. — San Lorenzo
Schpatz
to šta su iznenadili prošle sezone ne znači da su isto/slično kvalitetni i ove godine. — don
Mlađi referent
Jel bilo teško razočarenje kad smo ispali od YB u playoffu pod Bjelicom? — criticus
Crni86
Young Boys su u tom trenu bili favoriti protiv nas — Mlađi referent
kakvi smo mi protiv Vikinga — Mlađi referent
don
ali fakat je više dosta da se svakoga s kim igramo opisuje kao jazavce — Sajla
Jel bilo teško razočarenje kad smo ispali od YB u playoffu pod Bjelicom? — criticus
Mlađi referent
criticus
Young Boys su u tom trenu bili favoriti protiv nas, kakvi smo mi protiv Vikinga — Mlađi referent
Objašnjavati zašto i razliku u kvaliteti je nepotrebno. — don
Crni86
Kad je Viking zadnji put igrao ligu prvaka? — fakin
Mlađi referent
To je u 5 deka. Mi smo favoriti za max 5 % u odnosu na Viking, toliko su kožda bili YB u odnosu na nas. — criticus
Možemo pričati jel neuspjeh ispadanje ali sada neko teško razočaranje mi je preteško. — criticus
necu bas na temelju kladionice samo donosit da li smo favoriti protiv nekoga. — Crni86
Sajla
pričam u kontekstu ekipa koje sam naveo i primjera rezultata koje sam napisa. — don
Crni86
Mlađi referent
Pa kad izgube znaci li to da je to sramota? — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.