• RokiKiroki
    18
    Ajde još 7milijuna, ali nakon tih 7 milijuna da dajemo ikakav postotak.
  • Nogo
    12.5k
    Pitanje je koji Dinamo je ponudio uopće te novce ako su i ponuđeni?!
    Nema nikakve logike. Za te novce 2-3 ozbiljna igrača se mogu dovesti.
  • dMilan
    4
    nema svijeta u kojemu bi mi ponudili 7mili za golmana
  • Nine9
    323
    Ni nakon boce Chivasa ne damo tu lovu za golmana
  • Kaktus Car
    1.1k

Nema šanse da je ponuđena takva lova za golmana, ali isto tako teško da se može dovesti 2-3 ozbiljna igrača za te novce u današnje vrijeme. Na kraju krajeva samo malo manje od toga su plaćeni rotacijski stoper i trenutno treći golman za kojeg se traži zamjena.
  • flexXy
    3.3k
    Dabac: Čuo sam se s njim i s njegovim agentom, i sve je išlo glatko dok nismo došli do cijene angažmana. I tu su razgovori završeni.
  • Facke
    8.7k
    A ste veli da mi nemame penez? Gosponi novinari?!
    Kad ovaj dojde za 7 milki koj tek onda bude na forumu. :razz:
  • RokiKiroki
    18
    nego ima li Lakić još kojeg potentnog igrača da mu predstavi viziju Dinama.
  • Fan
    2.6k
    A ste veli da mi nemame penez?Facke
    Čista logika. Inače bi se do sada pojačali na ključnim pozicijama a ne dovodili besplatne/jeftine igrače i štedjeli svaki cent za Livija.
  • Mathiasovi Chageri
    9k
    Nemojte čitati gluposti o 7 milijuna i 30% buduće prodaje, nema teoretske šanse da dajemo 7 milja za golmana kojeg dovodimo na silu praktički.

Ne znam otkud je krenulo ovih 7 milijuna, ali mogao bi se kladiti da je to pranje pred navijačima Chivasa koji baš pizde jer im se u praktički tri dana spominju Gonzalez za odlazak za Europu, Alvarado za Brazil i Guttierez za Lyon pa ostaju bez tri vrlo bitna igrača u bliskoj budućnosti, a ambicije su velike i sad je veliko negodovanje, a Rangel bi bio četvrti igrač kojeg bi prodali. Odbijali su 10 milja već za njega pa se sad odjednom pojavilo 7 milijuna, Liga prvaka i Dinamo gdje bi bio na radaru europskim klubovima blabla.

Poznavajući nas i meksički nogomet, mislim da nema teoretske šanse da ako smo u kontaktu za Rangela (i dalje mislim da je to poprilično luda priča), da dajemo baš 7 milja, a cijelo ljeto se điberimo sa Fenerom za 5.
  • KtcGoat
    7.3k
    Cuj "NIJE ODGOVORILA" :rofl: :rofl: :rofl: Samo me vrati na 2.srednje i bivsu neku. UzasGeorg Koch

A cuj vrati te u 2srednje. Vrati me u sad jbt
  • Georginho
    766
    na klupici?ElDorado

Sigurno ne ide s ciljem da prosjedi na klupi svoj boravak u Barci. Ali ako se prvi golman ozljedi, dobit će priliku. Vjerojatno se tome nada
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Svi znaju da trazimo golmana, pa zast ne bildat cijenu na nama? Da imamo te pare Livakovic bi odavno bio u svlacionici.
  • blue heart 72
    3.8k
    Mi ne bi dali 7 milijuna za Robbena u primeu, a ne da dajemo za golmana (uz postotak) iz Latinske Amerike
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.