• Dinamovapriča
    998
    "Ne znamo hoće li otići ili neće u Barcelonu, ali ne dolazi u obzir da nam dođe na godinu dana posudbe, to nam ne odgovara. Mi želimo dugoročno rješenje."

Izvor kluba za članak u SN.
  • ElDorado
    13.4k
    aleluja!!!!

Ljudi stalno drve zasto se klub ne ocituje?
    Čitajte Olivarija, klub se jasno očitovao
  • Maximo
    969
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/dinamo-bez-panike-europska-liga-osigurana-liga-prvaka-kao-bonus-15738783

Dakle, nemamo prebijene lipe,a ko ne uđemo u LP, moramo još i nekog prodat za 10m, a kamoli da će iko doć...

povodom toga svakako 7 milja za meksikanca još čudnije zvuči...
  • ElDorado
    13.4k
    kako si ti to zaključio??!!
    Pa neki dan je tu bila jasna analiza. To je uostalom i u projekciji za ovu godinu da morami prodavati 27 milja ako udjemo u EL. Znaci da smo vec prodali za 17 i fali nam 10.
    Ako udjemo u LP ne moramo prodavati. To nije dovoljno dobra vijest???
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Pa mislim da je sve dobro receno, nema panike. Livakovic je prva zelja, to ako se ne realizira ili se realizira u jos jednoj posudbi imas prostora za dogovorit recimo Sempera na zimu. Mislis da ce cijena Kopena za Kotarskog biti ista kad prosjedi pola sezone na klupi?
    Dok pocne ligaska faza imat cemo siru rotaciju i ostaje zakljucit pricu s golmanom.
  • Archangel
    247
    Možda se meksikanac kupuje po Mex$. u tom slučaju 7 mil Mex$ je 352.750 €
    To ima više smisla :D
  • Maximo
    969

Za nas manje pametne od tebe laki, znači da se nemoramo ni nadat nikom ako ne uđemo u LP....
  • Fan
    2.6k
    pa kome bi se to još morali nadat ak ne uđemo u LP? Za EL je trenutni roster (+ golman) i više nego dovoljan za neko 20., 21. mjesto u EL i eventualno prolaz u top 16, mislim da je to za ovu sezonu i krajnji cilj...
  • RokiKiroki
    19
    Također u članku piše da nedostaje 10 mil bez CL. Razlika između CL i EL je negdje oko 15-20 milijuna, jel bi se išlo po pojačanja za tu razliku onda?
  • Nine9
    323
    Nogometni klub nije banka da mu je u interesu završiti godinu sa gro gotovine. Poanta je zatvoriti budžet i višak novaca reinvestirati u momčad/infrastrukturu.

Prošle godine je došla hrpa novih igrača, ovog ljeta za sada 7. Golman se trebao prije riješiti ali šta je tu je.

Ne može Dinamo pobjeći od toga da igra HNL i da nemamo prihode za dofurat 5 svjetskih klasa kad nam se sprdne. U procesu smo, uživajmo u tome jer se gradi ozbiljna priča a za nju treba vremena.
  • Diavollo094
    195
    Mislim da je to to od dolazaka ako se ne uđe u ligu prvaka
  • Paggini
    96k
    Doći će još golman i to je to brijem, eventualno ak uleti neki Bennacer, ali to nemoš planirat jebiga.
  • ElDorado
    13.4k
    Doći će još neki vezni uvjeren sam i mozda desni bocni
  • ElDorado
    13.4k
    @emilperska je tu napravio odlicnu financijsku analizu prije 20-30 strana. Nazalost trenutno je baniran jer je ispalio na živce
  • Pavinho
    619
    Nema brige...provuci ce to Zvone na Visa Gold 12rata bez kamata :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.