• Filip Međimurje
    1.7k
    Ne znam jel netko već napisao ili došao na ideju, ali pazite sad ovo:

Možda je ovo s Barcom samo igra, gdje jadna Barca ponudi 3-4 milijuna za Livija, Turci svi presretni što ga mogu uvaljat nekome pristanu na cca 2 milje manju ponudu nego su stavili početnu cijenu nama, Livi dogovara sve uvjete, a mi se napuhamo ko zagorski purani i ko fol šaljemo 7 milja od oka u Meksiko.
    Zatim Barca kao odustane, a Turci očajni, nema nitko 3 milje za platiti, wtf?!?!
    Onda dođe 31.8., oni vide da nikaj od Livija, da ga budu morali plaćati za sjedenje na klupi, a mi onda frajeri kojima je Livi kao druga opcija dolazimo s 2 do 2 i pol milje i kažemo "kupljeno?", a oni nama "prodano!".

Checkmate insajderi! Baš me zanima kolko će sad trebati novinaru da napiše ili zucne u podcastu o ovim duplim pasevima!
  • Paggini
    96k
    Trenutno sam u fazi da bih radije da Nevistić brani ostatak sezone ako to znači da neću morati itijednu vijest više o Livakoviću pročitati
  • fakin
    5.9k
    Ne zelim da nevistic ijednu utakmicu vise brani za Dinamo makar svaki dan iducih 5 godina slusao o livakovicu. Dinamov interes je ispred svega, a definitivno golman poput nevistica nije Dinamov interes. Sretno mu u poljskoj, a nama treba kvalitetni prvi golman
  • Orc123
    16.7k
    Vec je zamorno citat to o Livakovicu....nema smisla u pm.....ako i kad ce dolazit na potpis znat cemo...ali sve te vise neke konstrukcije zamaraju u pm.....
  • Georg Koch
    8.1k
    Novi naslov na 24 sata, ostatak nije potrebno stavljati :lol:

"Dinamo u lovu na Meksikanca, a Barcelona drži Livakovića u neizvjesnosti: 'Nije odgovorila' "

Meni su ovi novinari toliko smijesni sa tolikim prelazima iz crnog u bijelo, iz gotovog do nije kontaktirano, od pred potpisom do treba se sastati sa menadzerom i tek vidjeti stvari :lol:

Cuj "NIJE ODGOVORILA" :rofl: :rofl: :rofl: Samo me vrati na 2.srednje i bivsu neku. Uzas
  • Jos-Optimus
    12.8k
    Dobro je rekao i Denis Kvasini neki dan, daj više nek se Dinamo očituje javno šta se tu događa...pa da znamo na kog ćemo se ljutiti :lol:
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    ja sam isto tako razmišljao ,nadam se . Da nebi Livi od legende ostao samo profesionalac . Iskreno se nadam ,čak i da na kraju dobije papire čiste jer ga niko ne želi ,a on dođe nama i da mu se cifra koja je trebala ići Turcima isplati kroz plaću ,jači ugovor prve tri godine a onda dosta slabiji jer će biti i dosta stariji . Ili stvarno ide za lovom samo a na kraju će u tom slučaju završiti na posudbi u nekom kočaeliju
    Ići ćemo ni na kraju svi na odvikavanje i buditi se noćima sa noćnim morama o livakoviću , a nekima će biti žao kad se sve završi ,ko zadnja epizoda Game of thrones,nema više :rofl:
  • NKDZ86
    9.4k
    neko u klubu treba odgovarati za ovu trakavicu s livakovićem, dosta je tog terora!
  • austrijanac
    13.2k
    Pretvorit cu se u Fakina ako ikad vidim Dinamo authentic
  • Peškaman
    9.5k
    Ma u ovoj sapunici oko golmana još samo fali da ispadne da je Raul Rangel u biti Raul Boban,vanbračno dijete Zvone.

Ne vidim na koju foru mi možemo dat' 7mil€ za golmana,nebitno ušli u LP ili EL.
  • OsamŠest
    8.1k
    Kakve nebuloze oko 7m odštete za Rangela..

Iako, sa Chivasom imam dobra iskustva. Carlos Fierro je u ranijim FM izdanjima bio vruća roba.. :grin:
  • CerealKiller
    713
    Je li stvarno moguće da smo ponudili 7 mil za ovog Meksikanca ili izmišljaju sapunice?
  • Fan
    2.6k
    Nema niti 0.0000001% šanse da smo ponudili 7m eura za meksikanca.
    Kao prvo, nemamo love za to, kao drugo, golmani, pogotovo iz slabijih liga, nisu neka tražena roba po Europi i teško da bi mi njega nekom uvaljali za 10m+ pa da nam se isplati (i prije nego netko kaže da ga ne kupujemo zbog transfera dalje, mi nismo klub koji će takve pare davat za nekoga koga ne mislimo prodat).
    Da se on nama isplati, on bi morao igrat LP i dvije sezone branit ČUDA u samoj LP, a šanse za to su skoro pa nikakve.
  • Masto
    2.1k
    Ma nema šanse da za golmana nudimo toliko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.