• Filip Međimurje
    1.7k
    Ne znam jel netko već napisao ili došao na ideju, ali pazite sad ovo:

Možda je ovo s Barcom samo igra, gdje jadna Barca ponudi 3-4 milijuna za Livija, Turci svi presretni što ga mogu uvaljat nekome pristanu na cca 2 milje manju ponudu nego su stavili početnu cijenu nama, Livi dogovara sve uvjete, a mi se napuhamo ko zagorski purani i ko fol šaljemo 7 milja od oka u Meksiko.
    Zatim Barca kao odustane, a Turci očajni, nema nitko 3 milje za platiti, wtf?!?!
    Onda dođe 31.8., oni vide da nikaj od Livija, da ga budu morali plaćati za sjedenje na klupi, a mi onda frajeri kojima je Livi kao druga opcija dolazimo s 2 do 2 i pol milje i kažemo "kupljeno?", a oni nama "prodano!".

Checkmate insajderi! Baš me zanima kolko će sad trebati novinaru da napiše ili zucne u podcastu o ovim duplim pasevima!
  • Paggini
    96k
    Trenutno sam u fazi da bih radije da Nevistić brani ostatak sezone ako to znači da neću morati itijednu vijest više o Livakoviću pročitati
  • fakin
    5.9k
    Ne zelim da nevistic ijednu utakmicu vise brani za Dinamo makar svaki dan iducih 5 godina slusao o livakovicu. Dinamov interes je ispred svega, a definitivno golman poput nevistica nije Dinamov interes. Sretno mu u poljskoj, a nama treba kvalitetni prvi golman
  • Orc123
    16.7k
    Vec je zamorno citat to o Livakovicu....nema smisla u pm.....ako i kad ce dolazit na potpis znat cemo...ali sve te vise neke konstrukcije zamaraju u pm.....
  • Georg Koch
    8.1k
    Novi naslov na 24 sata, ostatak nije potrebno stavljati :lol:

"Dinamo u lovu na Meksikanca, a Barcelona drži Livakovića u neizvjesnosti: 'Nije odgovorila' "

Meni su ovi novinari toliko smijesni sa tolikim prelazima iz crnog u bijelo, iz gotovog do nije kontaktirano, od pred potpisom do treba se sastati sa menadzerom i tek vidjeti stvari :lol:

Cuj "NIJE ODGOVORILA" :rofl: Samo me vrati na 2.srednje i bivsu neku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.