• vjeko1701
    28.2k
    Pa ne kažem da vjerujem u to, samo da ima neke logike iza priče. Kako god bilo, vrag je u detaljima i ako je zbilja istina i odlučimo se na taj potez, nadam se da neće biti daj šta daš i slažem se s tobom da bi bilo dobro izbjegavati neke klauzule o povratku prije kraja sezone.
  • Zagreb1992
    3.8k

Zato nadam se da će pažljivo klub birati ..nadam se da imaju i druge opcije u razmatranju ,a ne samo Livakovića
  • vjeko1701
    28.2k
    Kolko znam, priča oko Kotarskog nije bila patka.
  • scooniepenn
    7.3k
    Dinamova logika iza ovog transfera jos donekle ima smisla ako ga Barca ne moze povuci prije kraja sezone i ne placa se posudba. No, Livijeva logiika da u najboljim godinama za vratara, sa 32 godine ides sjediti na klupi (pa bilo ti i Barcelona) mi nema nikakvog smisla.
  • vjeko1701
    28.2k
    Da budem iskren, to zapravo i razumijem s tim da on sigurno to ne gleda kao da ide sjedit na klupu nego kao šansu da bude golman Barcelone. Drugo da je u pitanju neki Torino, Elche ili Brentford pa ideš na klupu osrednjeg kluba ili davljenika tek tolko da se upišeš da si bio u toj ligi. Jednostavno na svijetu postoji par klubova tolikog prestiža da bi malo tko odbio transfer u njih.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Lijepo je biti igrač Barcelone, s druge strane nije baš lijepo izgubit jedinicu reprezentacije.
  • tp1997
    3k
    s druge strane nije baš lijepo izgubit jedinicu reprezentacije.Ivanmtk

A od koga bi je izgubio?
  • Ivanmtk
    1.9k
    Pojavit će se netko ko brani redovito. Kotarski, Šemper, nebitno. Misliš da će sa dvije utakmice godišnje biti prvi izbor?
  • tp1997
    3k
    Pa nije ni u Feneru ni Gironi branio pa je bio prvi izbor. Predobar je golman i kvalitetom previše iznad svih drugih opcija da bi ga netko skinuo s gola, bar trenutno.

Od ovih koje spominješ, Kotarski u lošoj formi i još k tome potrgan, Šemper u Serie B.
  • Ivanmtk
    1.9k
    za godinu dana se puno toga mijenja. Meni je suluda opcija sa 32, šta su za golmana najbolje godine, biti rezerva, radit transfer u klub koji ima ponajboljeg vratara svijeta koji ima tek 25 godina. Inače mi je njegova karijera i transferi totalna misterija. Sa njegovim CV-em i dva sjajna SP gotovo da ne postoji nikakav interes za njega. Ali eto vidjet ćemo
  • austrijanac
    13.1k
    Sve vise se pise o ovom meksickom golmani na Xu.

Nemam pojma kak to moze bit realno s obzirom da su sad prodali igraca za deset milja a ovaj stvarno vrijedi.

Isto pise da je i Qarabag zainteresiran (bio).
    Ne znam jesam sokiran ili kaj.
  • crophantom
    6.9k
    jesu to neki pouzdani profili/novinari ili random drkaroši?
  • austrijanac
    13.1k

Nemam iskustva s latino novinarima.

Veci broj followera je, jedan na nekim vjestima rekao da igrac i klub pricaju, ali da nema dogovora jos nikakvih medu klubovima.

Evo pojma nemam. Iskreno, ja ne vidim kak za njega imamo para, osim ako nije zaduzio klub.
  • crophantom
    6.9k
    a nis, čekamo da Ničota napiše da i on želi samo i isključivo u Dinamo :sweat:
  • Omake
    20.3k
    I on je otišao za 5 milijuna manje od TM vrijednosti. Zanimljivo da su i ESPN i FOX prenijeli vijest. Ne postoje veće sportske kuće u tom dijelu svijeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.