• Orc123
    16.7k
    Taj Meksikanac bi bio i preprodajni materijal....
  • OsamŠest
    8.1k
    @Omake, imaš možda graf jel ovaj luđi od Pabla Migliorea? :grin:
  • Kaktus Car
    1.1k
    Ono kaj je najzanimljivije u toj priči je da izgleda da nije došla od hrvatskih novinara i "insajdera". Sve skupa djeluje kao toliko random vijest i transfer da ta priča čak samo na osnovu toga zvuči uvjerljivije od ove s Barcelonom i posudbom.
  • ElDorado
    13.4k
    Mislim u istom danu budući pričuvni golman Barcelone koji je zicer i neki ludi Meksikanac koji vrijedi pun kurac i osamsto…Ovo sve se nastavlja potpuno ludo i krajnje bizarno
  • Omake
    20.3k

Statistika je jako dobra, liga jača od HNLa. Kao osoba mi djeluje OK. Barem ovih par videa što sam vidio s autoprijevodom.

bc1KR6R.png
  • Kaktus Car
    1.1k

Takav igrač da i dođe (nažalost) sigurno ne dolazi s namjerom provesti karijeru i umiroviti se u Dinamu. S druge strane igranje u Dinamu u Ligi prvaka bi moglo biti zanimljivo nekome tko se želi dokazati na tom nivou.
  • Olmic
    5.8k
    Npr dode meksikanac. Koliko mi moramo izbacit igraca da njega prijavimo? Odnosno jel imamo 25 igraca uz onaj obvezni home grown
  • Kaktus Car
    1.1k

S obzirom da niti jedan od trenutnih golmana (a ni Livaković) i ovako nije klub HG, to ne bi ništa mijenjalo po tom pitanju.
  • Olmic
    5.8k
    a nsoki, dani, kravtsov? Mogu svi upast u ekipu?
  • Krizy
    75k
    Rangel ima izlaznu klauzulu od 15 milijuna eura i već su odbili ponude od 6 i 8 milijuna eura.

Zaista ne vidim način na koji bi ga uspjeli dovesti.
  • ElDorado
    13.4k
    Lik ima oko milju USD i medju najplacenijim je igracima u klubu
  • ElDorado
    13.4k
    Dani se tek ukljucio u redovni trening s momcadi. S njim ce biti zicer oprezni. Kravcov je navodno fizicki ok.
  • modri-kibic
    2k

Imao je Livaković izlaznu klauzulu 10m, pa je otišao za 6,65m.
  • Kaktus Car
    1.1k

Ovo kod golmana je zamjena 1:1, pa ti dođe na isto, ali i dalje trebaš imati ukupno bar 4 igrača koja su klub HG prijavljena u 25 na A listi, a tu je trenutno situacija slabija nego je znala biti. Tako da ovisi o tome hoće li se još nekoga dovoditi ako se prođe u Ligu prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.