• Krizy
    75k

Nije bit uopće u izlaznoj klauzulu nego da su odbili ponude od 6 i 8 milijuna eura.
    Dinamo sigurno neće ponuditi veći iznos.
  • Sbkbbb
    500
    Objavili su svi njihovi veliki mediji, sa 2/3M + pratitelja, no svugdje pise da nismo jos sluzbenu ponudu poslali nego da se samo raspitivamo.
    Jedan je cak napisao da sam trazi izlaz u Europu, sad je pitanje koliko bi oni trazili, ali moja pretpostavka je da bi isla posudba neka
  • Kaktus Car
    1.1k

Pff, možda Inter uskoči, pa ga pošalje na posudbu, :grin:

ipak su ostali dužni za sve vrhunske igrače koje su dobili (pre)jeftino...
  • CastAway1986
    6.2k
    I sad cemo pisati na stotine stranica o meksickom vrataru za kojeg Chivas navodno trazi 15M dolara a nismo mogli kupiti Livakovica..
  • Orc123
    16.7k
    Mozda ima neka kvaka....
  • marcio amoroso
    53.1k
    @Olmic
    Mi sigurno nećemo moći prijaviti 25 igrača jer imamo problem sa ta 4 homegrown igrača. 99% ćemo prijaviti onaj minimalni broj od 23 igrača

Golman 1, Golman 2
    Valinčić
    Gale, Sergi, McKenna, Radeljić
    Vinloef, Goda
    Mišić, Zajc, Stojke, Kačavenda, Kravtsov, Nsoki
    Lisica, Topić, Dani
    Orša, Hoxha
    Beljo, Prevljak

To su po meni 22 sigurna.
  • ElDorado
    13.4k
    ne vjerujem da ce sva tri krila ostati na obje strane
  • hardek
    12.1k
    Golman 1, Golman 2
    Valinčić
    Gale, Sergi, McKenna, Radeljić
    Vinloef, Goda
    Mišić, Zajc, Stojke, Kačavenda, Kravtsov, Nsoki
    Lisica, Topić, Dani
    Orša, Hoxha
    Beljo, Prevljak
    marcio amoroso

S tim da ako ne prođemo u skupinu LP moramo prodavati vj Sergia i Hoxhu. Nadam se da je ovo zadnja godina gdje se krpamo po tom pitanju. Nikakvog smisla nema da ti ni jedan od tri vratara u kadru nije HG.
  • vjeko1701
    28.2k
    Dva su seniorska vratara i onda možemo još tri mlada na B listu za ukupno 5 ako se ne varam.
  • hardek
    12.1k
    Ma više sam mislio u fazonu da ti općenito back-upovi na nekim pozicijama moraju biti HG. Npr Zelenika kao drugi golman, Jedvaj kao rotacijski stoper itd.

Idealan primjer za to iz trenutnog rostera je Goda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.