• NekiTamo
    76
    Gledao sam ih prošle godine kada su gubili 1:3 od Starta (kasnije ispali iz lige naravno) od 46 do 63 demolirali su ih. 4 gola u roku 20ak min.
    Jedan Bodo koji igra isto na umjetnoj kao i oni je izgubio bez gola, 5:0. Bitno da izdržimo 20ak minuta kako bi se privikli na podlogu, a onda su naši. Samo se nadam da ne bude loš ulazak kao protiv Thuna.
  • Omake
    20.3k

Pitanje postavljeno na 5:20. I pitanje i odgovor malicozno deformirani

• Blueshadow86
    5.5k
    Nama bi najveće pojačanje ovog prijelaznog roka bilo da je Bakrar ostao. Pustimo sada priče da se dovelo Rodrigueza, Nsokija, Stojakovića i šta ja znam… Tko je, ustvari, adekvatna zamjena za Bakrara i je li taj igrač igrao jučer u najbitnijoj utakmici ove sezone?
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Bakrar je zatražio transfer u klub gdje ima 3 puta više para, da si ga na silu zadržao, koji bi mu bio voljni moment? Besmisleno je to uopće spominjati.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Ma je li? I gdje je adekvatna zamjena za njega, a da može nastupati u najvažnijoj utakmici u sezoni?
  • Yovitssa
    1k

Pitanje na mjestu, odgovor - tipičan za Kovaćevića ("idemo probati manje griještit, biće to dobro...").

Činjenica je da nam je ovaj transfer prozor u najmanju ruku čudan. Sva pojačanja (osim Radelje i Prevljaka) su nam kao Gumpova bombonjera - nikad ne znaš što ćeš dobiti.

Rodriguez, Kravtsov, Nsoki, Taylor - svi su se prvo došli ili rehabilitirati ili uigravati u B momčad. Osobno imam velika očekivanja od svih, ali činjenica je da nemamo osim Radelje i Prevljaka "plug and play" pojačanje ove sezone, samo prinove (Oršu nisam brojao, za njega niti ne znam u koju kategoriju pripada jer je uletio odmah u prvi sastav, ali očito nije to to).

Moj odgovor je da Dinamo nije spreman za LP i možda bolje da idemo u EL, ali boli, fakat boli da ispadnemo od ovakvog Vikinga...
  • ivanzg
    496
    Bez obzira na ishod uzvrata, kad ti u ovako bitnoj utakmici koja može odrediti smjer kluba u sljedećih nekoliko godina ulazi Mudražija na kojeg godinu i pol dana ne računaš onda je to nažalost sramota za upravu i katastrofalan prijelazni rok.
  • hardek
    12.1k
    I Lisica i Topić su svoje isporučili u ovim kvalifikacijama.
  • sport
    6.1k
    Dobro jutro katastrofičarima.
  • Omake
    20.3k
    slažem se da je ovo ekipa sa puno više dugoročnog potencijala nego za trenutni napad za drugu fazu Lige Prvaka.
  • crophantom
    6.8k
    koji točno katastrofičari?
    Ljudi pišu o prijelaznom roku ono što se pisalo i prije utakmkice i da je zavrsilo 12:0 za nas, ti argumenti bi opet stajali.
    Pisali smo prije 2,3 tjedna tu da rezultat protiv Vikinga ne determinira jesu li ovi potezi dobri ili nizu, nego da je svakako velika kocka da ti oslabljen u odnosu na lani ulaziš u PO LP.
    Pričalo se tu bajke o osmicama nakon Thuna, o ovom, o onom, realnost je neka druga.

Al ne vidim nikoga da je ovdje katastrofičar nego ljudi imaju kritike koje su realne i koje stoje. Ak je klub svjesno odlucio da PO LP nije prioritet i da se tu gradi za buducnost s igračima koji ce biti spremni kad vec krene grupna faza Europe, to je isto legitimno (slagali se mi s tim ili ne), samo su se onda neke stvari trebale bolje komunicirati.
  • Yovitssa
    1k

Tako je. I da ponovim, sviđa mi se strategija i podržavam rad sportskog sektora (gore se spominju katastrofičari i pljuvači pa da se eliminiram :lol: ).

Samo to je "ovce i novce" strategija. Dakle, nismo doveli tri Bennacera, već potentnu mladost i možda je s ovom momčadi bolje preskočiti LP ove sezone. Na stranu sad Viking, pojavio mi se jučer "dejavu" porcija u LP, pa i porcija lani od klubova iz liga petice. Nakon takvih tekmi odmah se dovodi u pitanje i budućnost trenera pa se donose ishitrene odluke, a nama treba kontinuitet (vidimo da svi ovi klubovi tipa Bodo, a koji sad već imaju fine rezultate, trpe trenere po par godina taman i kad su na rubu ispadanja).

Možda istrpjeti mladost i pojačati se za slijedeću sezonu.
  • Bryan
    133
    Koji vam je ...
    Pa bem mu sve. Nije Viking prosjek naše ili sličnih liga. Ljudi su prvaci Norveške.
    I bili smo bolji sinoć minimalno za jedan gol. Uz sve probleme s ozljedama i neke krivo tempirane prodaje koje su nam smanjile kadar mi smo sinoć uz mrvicu sreće mogli dobit dva razlike i sad bi bila pjesma.
    I idu mi na živce ove izjave tipa " ako njih ne možemo dobit onda ni nismo za ligu prvaka ". Kaj oni jesu,prema ovome sinoć?
    Ako budu svi zdravi i ako ne kiksamo sad protiv VŽ(radi raspoloženja, nije ni remi problem samo da ne izgubimo) idemo se gore borit. Znali smo mi imat i krasnih utakmica u gostima zadnjih 20 godina.
    Kaj nam nije moto Nema predaje ?
  • austrijanac
    13.1k
    Za mene je osobno poraz da ne udemo u LP jer smatram da smo jaci od prvaka Slovacke, Norveske, Slovenije i slicnih drzava.

No, nemam nista protiv da se kaze da nismo za LP, cekat cemo dvije-tri godine na iskorak a ove godine cemo popunit budget s Hoxhom i Dominguezom.

A nakraju je ocigledno dobra odluka bila da se ne žuri s golmanom.
  • Crni86
    23.7k
    Neki se ovdje ponasaju i pisu opet kao da smo barca ili real. Imas hrpu love, uvijek si svima jedini i najbolji izbor pa se pitaju zakaj nismo rijesili sve igrace do 01.07. i ciao.

Daj se ljudi malo uozbiljite. Toliko negative, zuci je napisano od jucer, a momcad odigrala gotovo savrsenu utakmicu i onda serete sad o pojacanjima. Kaj bi bilo drukcije da smo imali jos dve zamjene? Misic nebi dao rolicu? Ili valincic?

Pa kaj je vama? Jel ste vi gledali utakmicu jucer? Nasa momcad je izdominirala protivnika. Ponavljam, izdominirala kao da igramo s rudesom. Rezultat nismo izvukli zbog individualnih greski. Sta da tu radi sportski sektor i trener? Pa evo moze jedino nac desnog beka i zadnjeg veznog da njih dvojicu makne iz prvih 11. A vi placete za krilom, napadacem, ovime, onime.

Ja inace stvarno kritiziram nesto kad je lose, ali ovo jucer je bilo aposlutno suprotno. Da li ima prostora za napredak? Pa ima, naravno da ima. Ali opet nista ne dolazi preko noci, treba vremena, uzakmica i sezona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.