• Fatos Beqiraj
    3k
    Steta trebali smo ostavit Bakrara Vidovica, dovest Bennacera, Fruka i onog Peretza sto nam je propao. Trebali smo probat jos jednom dovest modrica a ne da ostane u milanu i naravno livija.

S cime ljudi s cime ovo je realnost trenutno nasih financija. Sigurno da je uprava htjela ojacat kadar ali s cime, mi za nsokija dajemo 50% jer nam je puno milion dat eto kakva je situacija
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    jebiga ,teško nam je svima prihvatiti tu činjenicu očigledno. Polako , malo po malo dolazi i to na svoje . Postaje jasnije. Pazi se na sve ,svaki euro se okreće po nekoliko puta. Kredit sviđa što nismo prodali nikog od važnih igrača. Ali opet po toj logici smo mogli pokriti najbitniji poziciju od svih, golmansku. Dopeljati golmana pa makar na pozajmicu . Vjeruj mi kad ti kažem da nismo gotovi sa prelazni rokom. Jednostavno moramo dovesti pojačanja ,i hoćemo ubjeđen sam. Predobra nam je struka da se to ne dogodi. Jednostavno Boban je prestručan da Ne bi pojačao momčad pa kako god to izkemijao. Mi smo neki kurac ,igramo Europu. Ovi klinci koje smo doveli su zalog za budućnost i tek trebaju postati novi Stojkovići,Belje itd.
  • San Lorenzo
    23.7k
    S cime ljudi s cime ovo je realnost trenutno nasih financijaFatos Beqiraj

A ono...dva prvotimca koji su kombinirano imali 25 golova i 13 asistencija u prošloj sezoni smo dali za šta, ni 6 milijuna eura, da bi nam playoff igrali Oršić i Mudražija na krilu, i još se lupamo u glavu jer nam kao Fran Topić nije spreman...Fran Topić je prevaga...
  • Zg123
    4.3k
    pa po tvom komentaru bi se dalo zakljuciti da nemamo ni za papar ili?
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Cijeli prošlu sezonu se znali da mu fale krila , i od krila dođu gora nego imamo(Oršić) desno smo isti ,lisica i Topić,preloše ,uz svompoštovanje prema lisici. Igra solidno ,ali bi morali bolje . Topić kad god je počeo ko da nije isti igrač. Najgori na terenu , a kad je ulazio znao je donijeti energiju i ono nešto pa se kaže dobar je za rotaciju. A to je jako malo
  • scooniepenn
    7.3k

Ide se iz krajnosti u krajnost. Postoje i slobodni igraci. Ispada da ili platis 3 + milje odstetu ili nista. Prijelazni rok je mogao biti bolje odradjen, jer smo cinjenicno prodavali bez da su dovedene zamjene uopce mogle zaigrati do sada. Jedini od svih dovedenih je Orsic kojeg si mogao koristiti i Radeljic koji je alternacija i 4. stoper u rotaciji. Prodao si Bakrara i Vidovica, a Rodrigueza i Kravtsova nemas do 9. mjeseca. To ima veze sa tajmingom, a ne lovom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.