• Kruno
    1.6k
    Ja ga ne volim, al najmanje je on tu kriv.Treba biti realan
  • rokikaciga
    17.1k
    Nije kriv za nijedan gol. Pri prvom golu je mozda mogao biti pola koraka udesno ali to su sitnice i lopta je isla pod precku na udaljenosti gdje imas manje od 0.5 sekundi za reagirat. Drugi gol cist dobro postavljanje i tehnika, ali udarac je bio savrsen.
  • Georginho
    764
    Nije mi Neva nešto osobito drag momak, ali apsolutno nije kriv za golove. Igra čist solidno za sada.
  • Droljo
    31.1k
    Drugi gol cist dobro postavljanje i reakcijarokikaciga

A ovaj peder pogodi od stative i možeš se jebat.
    Nama, naravno ne uđe od stative jer je obrambeni metnuo k u pedu zajcu dok je pucao a njihov sam ko duh ima vremena naciljat... Užas
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    A ne znam ,moraju nešto dobiti , jednostavno moraju. Ali zašto smo se malo povukli ,neka su nas kaznili umjesto knockouta ,usrali su se bili ,mi se povlačimo i dajemo im povratak. Drugi gol je samo bio pitanje vremena. Ne znam , jednostavno smo tanki na tom desnom beku. Moris nije u utakmici. Probijaju ga kako hoće, a centarsut svaki je ko da nema snage nabaviti do gola ,svaki put . I ono trčkaranje nazad u obranu. Čovječe pokaži da si napaljen. Pa liga prvaka je u pitanju. Orša ko veteran ,i zabrinjavajuće je da je to već iz utakmice u utakmicu. Nije to onaj stari orša. Ni blizu. A nije da ne dobija minutažu .
  • Crni86
    23.7k
    Kak neke nije sram srat po Nevi nakon danas? Ak danas serete po Nevi nemate pojma o nogometu.
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Nije njegov kod golova , neka nas odvede dalje u revanšu
  • rokikaciga
    17.1k
    Forumska diploma jos nije podrapana :grin:
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    ali nije ništa ni odbranio , ono ,preživio je jbg . A to je uspjeh,samo da nije ništa zajebo. A jesi nam velika očekivanja od golmana :lol:
  • vjeko1701
    28.2k
    Realno, Nevistić ne da je danas bio najmanji problem u ekipi nego uopće nije bio problem. Drugi gol neobranjiv, sve napravljeno školski.
  • rokikaciga
    17.1k
    jbg, jedan udarac je obranio, pokupio 2-3 duge lopte, 3-4 centarsuta. Primio 2 gola iz dvije nase greske i to dva savrsena udarca. Ovo bi Nevi trebao biti minimum i stvarno vjerujem da je sposoban za to. Vjecni optimist, kaj da velim...
  • Blueshadow86
    5.5k
    Obranio sve što je trebao. Bio je dobar čak i u izlascima. Kod golova ništa nije mogao. Nema mu se šta zamjeriti danas.
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Ma nemamo boljeg i podržat ga do kraja , nema više promjene ,valjda je jasno svima. Staviti Filipovića na gol bi bio najgori potez . Dok ne nađemo boljeg ,Nevu istrpiti ,da se napuni samopouzdanjem ,uigrati odbranu ,nema druge. Samo jako i sa gardom u revanšu. Oni su se vratili u utakmicu jer smo se povukli. Sva gola su dali iz dvije šanse ,i to naše greške. Imamo ih
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Neva danas na razini, ali sad ce se srati po njemu i ispast ce dezurni pedro jer je primio 2 gola a realno nije kriv ni za jedan.
  • Orc123
    16.7k
    Covjeka danas nemres ocijeniti jer nit je sta zajebao, nit je sta doprinio...osim ta 2 gola nije ni imao ozbiljnog posla.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet