• Kujtim Shalla
    11.2k
    A možda i ujedno liječnički odradi,iskreno se nadam da je to u pitanju,a mislim da jeste
  • vjeko1701
    28.2k
    Zasto ne? Opce je poznato kako danska zdravstvena skrb slovi jedna od losijih na svijetuDavieboy86

Kaj se tiče sportske medicine i doktora u polju dijagnostike i lječenja profesionalnih sportaša zbilja imamo svjetske stručnjake.

Pa nejde čekat 9 mjeseci na magnetsku rezonancu na Rebru.
  • rokikaciga
    17.1k
    (Npr) Jankovic je jedan od najjacih ortopeda na svijetu, covjek je stvarno vrhunski strucnjak za ozljede koljena tako da razumijem zasto je u Zagrebu. Kao sto Vjeko kaze stvarno imamo vrhunske medicinske steucnjake u svim poljima
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Ja se samo nadam da nije ozbiljna ozljeda u pitanju. Da je izašao preventivno,jer sve upućuje na dogovoreni transfer u Dinamo. Ramaj je bio na stadionu u Kopenhagenu na liječničkom kad se desila ozljeda Kotarskog. Znači sve je bilo dogovoreno unaprijed jer nema ni 0,1 posto šanse da je Kopenhagen doveo Ramaja za 4,5 milja eura da nije već dogovoreno sve . Rekordno je plaćen Kotarski ,5 milja. Pritisak je na Kopenhagenu ,SD treba im još najmanje 3,4 igrača . Golman im niti u jednom trenutku nije bio prioritet. Ako nije ništa ozbiljno , sve drugo osim da je Kotarski novi golman Dinama bi me šokeralo
  • Dinaminjo
    2.4k

Moglo bi se rec da su neki doktori doktorirali na ozljedama koljena
  • Goncalo Santos
    4.4k
    Ne kuzim koji je plan ovog prijelaznog roka bio? Tempirati formu za 9. kolo hnla? Dovodimo Nsokija, Danija, Stojakovica, Kravtsova sve nespremne i nitko od njih ne moze sudjelovati jos 3 tjedna.

Pa nama danas krilo igra mudrazija koji je otpisan. Nevjerojatno evo. Cekamo sve, svima izlazimo u susret dokle vise?

Vidovic pozeli transfera, ne stvara se problem, a nemamo ni krila ni veznjaka u utakmici od 40 mil. Al mi smo gospoda pa ga odmah prodamo.

Kockamo se opasno.

Nema predaje!
  • Xpert1992
    921

A ocito da je plan slagan za EL, i ako kojim slucajem upadnemo u LP, jebeno, a ako ne, ok smo. Jbg ni meni se to ne svidja. Jos smo tokom Thuna komentirali da se kockamo. To je tak.
  • bazooka93
    287
    uvjeren san da bi Livi odranio 1/2 sanse Vikinga.
    Mudrazija desno krilo Prevljak poluspica. Odlicno slaganje ekipe za napad na LP. Slicno je bilo protiv Genka vidis da mozes s njima ali nemas odakle dodati gasa s klupe.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Ako nemamo love, kako se kockamo? Jel nije kocka ulozit ozbiljan novac i onda ne proc u kvalifikacijama?
    Ne svida mi se sto je Bakrar otisao, ne svida mi se ni forma Orsica pa to poteze pitanje Vidovica.
    Medutim, Peretz je bio u Zagrebu.. Kravcov i Taylor su pitanje politike i viza..
    Ne znam, psihoza je zesca ovdje, a vecinu dovedenih jos nismo ni vidjeli na djelu.
    Sve je jasno iskomunicirano na vrijeme - koliko novaca trebamo kroz transfere u slucaju svih ishoda, koji je prioritet (vratar)..
  • Maximo
    960
    uvjeren san da bi Livi odranio 1/2 sanse Vikingabazooka93

Ma sigurno da...
    A ocito da je plan slagan za EL, i ako kojim slucajem upadnemo u LP,Xpert1992

Ma je to je realno, s ovom igrom i kadrom obarali bi neke negativne rekorde
  • NekiTamo
    74
    U nekim dijelovima sam zadovoljan, ali sam u nekim jako razočaran. Ekipa je na okupu, tu nema Bakrara i Vidovića. Mi nemamo nikakvog pomaka prema naprijed, jednostavno svaki put se razočaram u Europi jer očigledno Kovačević ne zna da vodi Dinamo tamo. Ono što mi još upada u oči je Mišić, već je 3 gola skrivio ove sezone, očigledno je opet u padu forme. Je trči i sve, zatvara ali mu treba reset i nadam se da će rus što prije doći u optimalu i da pomogne koliko toliko.
  • Xpert1992
    921

Ti si potpuno u pravu. To je sve logicno. Ali onda se trebaju smanjiti ocekivanja. A ne kad se nedaj Boze izgubi ili ispadne, drvlje i kamenje po treneru. Imamo to kaj imamo, i igramo s tim.
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Nama treba golman , lutamo bekovima , Galešić mi je bolji na beku nego Moris . Stabilniji . Ostalo je ok. Dolazi Rus ,Miško će malo odmarati ,greške dolaze od umora . Nemojmo srati da je za nas europska liga i da nemamo momčad za ligu prvaka. Tako smo blizu , bolji smo od ovih . Ustala ih je sreća večeras. Debakl je bio blizu
  • Xpert1992
    921

Apsolutno, ja sam iskreno pozitivno iznenadjen da smo toliko dobro odigrali. Na predictoru sam stavio 1:3 za Viking. Nije ovo jos gotovo, imamo se pravo nadati prolazu u Norveskoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.