• Kujtim Shalla
    11.2k
    A možda i ujedno liječnički odradi,iskreno se nadam da je to u pitanju,a mislim da jeste
  • vjeko1701
    28.1k
    Zasto ne? Opce je poznato kako danska zdravstvena skrb slovi jedna od losijih na svijetuDavieboy86

Kaj se tiče sportske medicine i doktora u polju dijagnostike i lječenja profesionalnih sportaša zbilja imamo svjetske stručnjake.

Pa nejde čekat 9 mjeseci na magnetsku rezonancu na Rebru.
  • rokikaciga
    17.1k
    (Npr) Jankovic je jedan od najjacih ortopeda na svijetu, covjek je stvarno vrhunski strucnjak za ozljede koljena tako da razumijem zasto je u Zagrebu. Kao sto Vjeko kaze stvarno imamo vrhunske medicinske steucnjake u svim poljima
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Ja se samo nadam da nije ozbiljna ozljeda u pitanju. Da je izašao preventivno,jer sve upućuje na dogovoreni transfer u Dinamo. Ramaj je bio na stadionu u Kopenhagenu na liječničkom kad se desila ozljeda Kotarskog. Znači sve je bilo dogovoreno unaprijed jer nema ni 0,1 posto šanse da je Kopenhagen doveo Ramaja za 4,5 milja eura da nije već dogovoreno sve . Rekordno je plaćen Kotarski ,5 milja. Pritisak je na Kopenhagenu ,SD treba im još najmanje 3,4 igrača . Golman im niti u jednom trenutku nije bio prioritet. Ako nije ništa ozbiljno , sve drugo osim da je Kotarski novi golman Dinama bi me šokeralo
  • Dinaminjo
    2.4k

Moglo bi se rec da su neki doktori doktorirali na ozljedama koljena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.