• NKDZ86
    9.2k
    Navodno neki ludi irac golman ponuđen nama, možda ga Orša zna iz Engleske
  • Dzoni
    7.5k
    Bazunu je odlično branio za Southampton, ali je negdje zapelo s njim. Dosta posudbi i ozljeda u zadnjih 2 godine
  • Krizy
    74.9k
    Jubilarna deseta zamjena za Livakovića u 2026.
  • CastAway1986
    6.2k
    Gavin Bazunu ponuđen Dinamu piše Željko Janković ! Kako on kotira na ljestvici legitimnih novinara?
  • CrouchTomislavgrad
    477
    Jedino ako je neka posudba, inače dosta nerealno.
  • austrijanac
    13k
    Malo mi se preskup cini.
    Branio premier ligu, ne znam kaj je bilo dalje…
  • rioda
    17.9k
    Gavin Bazunu ponuđen Dinamu piše Željko Janković ! Kako on kotira na ljestvici legitimnih novinara?CastAway1986

Ovo mu je prvo pojavljivanje, a vjerojatno i zadnje pa će završiti u zadnjem tieru.

Nije mi jasna ova rečenica iz članka: Iznos eventualnog transfera nije poznat, no financijska konstrukcija bila bi prihvatljiva Dinamu koji bi potencijalnom kupnjom ovog igrača i od sljedeće prodaje mogao zaraditi 30 posto. Tako barem sugerira naš izvor.
  • CastAway1986
    6.2k
    Na Transfermarktu pise da je trenutacno ozljeđen a datum povratka nepoznat..
  • Str1nger Bell
    3.8k
    Nek mi admini ne zamjere, ali crnca golmana i izvođača penala nikad.
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    A zasto ne bi probali sa Leticom? Puno jeftinija opcija od Kotarskog, a pouzdano rijesenje i odlicno je branio u Svici.
  • Kaktus Car
    1.1k
    Na Transfermarktu pise da je trenutacno ozljeđen a datum povratka nepoznat..CastAway1986

Znači prvi preduvjet je ispunio. :grin:
  • badjibadara
    10.5k
    Iznos eventualnog transfera nije poznat, no financijska konstrukcija bila bi prihvatljiva Dinamu koji bi potencijalnom kupnjom ovog igrača i od sljedeće prodaje mogao zaraditi 30 posto. Tako barem sugerira naš izvor.rioda

Neka nam odmah uplate tih 30%, lik ne treba ni dolaziti.

A zasto ne bi probali sa Leticom?dinamozivivjecno

To je pak vratar za Real

15207069355185.jpg
  • Omake
    20.1k
    Zadnje dvije sezone u Championshipu primio ukupno 18 golova više od očekivanoga. U jedinoj sezoni u Premier league čak 21 više. U zadnjoj sezoni u trećoj engleskoj primio taman koliko je trebao kao i na posudbi u Standardu u Belgiji. U Belgiji odigrao 15 utakmica.
  • hardek
    12k
    Bazunu je bio FM gem prije nekih 6,7 godina. Bio je veliki talent ali je negdje zapelo s njim, nema teoretske šanse da bi ga mi uzeli i spašavali mu karijeru. On je Southamptov Nevistić koji vrijedi 8 milja na transfermarktu na temelju toga što "brani" u Engleskoj i što je reprezentativac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.