• Brusa
    4.1k
    ma slažem se ja s tobom, samo sam išao u smjeru da kad su bara i barcelona uključeni je sve moguće
  • Šteco
    2k
    ovo sam jucer poslao frendu kad je izašla vijest, svjedok se skriva na Zoni. Imate novog insidera.crophantom

Prestani Olivariju slat poruke, vidiš da piše i priča to sve okolo dalje i stvara pomutnju.
  • Pacho
    19.9k
    Danci se igraju s vatrom i blizu su toga da i oni zavrse na zoninoj listi klubova, nacionalnosti i agenata s kojima ne treba suradivati. Vrijeme je da se uozbilje i daju ozbiljan popust.
  • crophantom
    6.8k
    pa nisam mislio da čovjek ne kuži sarkazam. Sad sam ga pitao koji mu je ...

Al sad ozbiljno, ako ima istine u ovome, za kaj je šansa 0.0000000001%, ne sviđa mi se, nakon trgovanja djecom preko Bare, ne trebamo ulaziti u još neke sumnjive poslove da se tak izrazim.
    Al kažem, nema šanse da je ovo istina, pa nije ovo štand u Arizoni
  • Kaktus Car
    1.1k
    Jel to znači da Barca i Rodrija dogovara da ga pošalje u Dinamo? Čuli su da treba netko tko može povremeno odmoriti Mišića?
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Ako Barci treba rezerva imamo mi 3 komada na lageru
  • Dinaminjo
    2.3k
    Ja ne vjerujem

Neka luda jucer napise info kao joke na Zoni, ova budala od Olivarija to prenese jer nema truncice srama ni pameti i sad se vas deset zalijepi na to
  • hanibal
    161
    jeli ovo Olivari zaboravio uzet terapiju pa ga ponijelo, zamolio bih kolege na zoni da mi netko nađe kad je koji klub ikad kupio igrača preko 30 i plus godina i poslao ga odmah na posudbu u drugi klub, je da je ovo modus operanda za mlade igrače kao u Vuškovićevom slučaju ali ovo je stvarno van pameti
  • Pacho
    19.9k
    Zaboravio je Olivari da Livija treba prvo provuci kroz Kustosiju
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Krajnji dokaz teorije

Screenshot-20260817-161236-Chrome.jpg

Screenshot-20260817-161240-Chrome.jpg

Nije prvi put da rade ovo s golmanima. Bravo Olivari
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Olivari jos napise NIJE INFORMACIJA IZ KLUBA ILI OD IGRACA. Ekipa na Zoni = Barca se bakca s Turcima da nam dovede Livakovica, dat cemo postotke postotaka zauzvrat iako Barca nema za kavu i mora preljevat iz supljeg u prazno da registrira sve sto dovede.
    Ja sam cuo za makinacije gdje financijski slabiji klub pogoduje jacem, ali ovakve bajke jos nisam cuo. Budite dobri inace nece doci Djed Bozicnjak.
  • Mali Zeus
    22k
    ovo je čisto dobar deal ako se dogodi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.