• ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Barca ovih dana zeznula i City, odnosno ušparala sebi 18 milja kod transfera Ferana Torresa...tak da..
    Namjerno nisu išli u produljenje ugovora jer bi to donosilo 8 milja bonusa Cityu pa su rađe pustili da uđe u zadnju godinu, a cijenu su postavili ispod 55 jer bi inače opet morali isplatiti dodatnih 10 milja Cityu.
  • Peškaman
    9.5k
    Volio bih kad bi pokušali dovesti 25-godišnjeg golmana njemačkog Nurnberga, Jan Reichter.
    Ušao u zadnju godinu ugovora,agencija koja mu vodi brigu o karijeri ista koja vodi Belju.
    @Omake je l' možeš izvuć' podatke o njemu?
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Ne znam za ovog Irca, nisam odusevljen, može eksplodirati kod nas, može biti samo velika plaća na klupi….. Kod nekih igrača se isplati ta kocka, ali za golmane nisam bas siguran…..

Demir je strašan talent, barem bio… Igra sada već neko vrijeme u 2. Turskoj ligi i nije tamo bas dominantan, šta ja znam, ako je dobra ponuda bi uzeo, a s obzirom da je navodno CSKA ponudio 400 k, ja ne bi toliko….

Posudba s pravom otkupa bi za njega bila idealna….
  • Omake
    20.1k

Lani stvarno odličan

zdq2htv.png
  • fakin
    5.8k
    Nadam se da ce nasi rivali s juga prijaviti Barcelonu agenciji za trzisno natjecanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.