• Krulek
    1.3k
    Hajde da se više ne lažemo. Ovdje nije u pitanju igračka (ne)kvaliteta Mudražije već mišljenje nekih da se (ne)objektivna podrška ovom igraču izravno veže za kontriranje Bobanu i Dinamovoj upravi pa se u tom smislu spominje i " odanost" odbjeglim likovima. Ovakve nebuloze se provlače već mjesecima i mislim da nemaju nikakve osnove i da nema potrebe da se zbog toga prolijeva toliko žuči na forumu jer se mora poštovati raznolikost mišljenja koja ne vrijeđaju nikoga.
  • Sajla
    22.8k
    Ovdje nije u pitanju igračka (ne)kvaliteta Mudražije već mišljenje nekih da se (ne)objektivna podrška ovom igraču izravno veže za kontriranje Bobanu i Dinamovoj upraviKrulek

"Nevjerojatno, nakon dvije godine mučnog tamničenja u Dinamu ponovo vidimo Mudražiju na terenu. Kako vas nije sram, bando proljećarska! Protjerali Šutala u Hajduk, a Mudražiju potpuno odbacili"

"Ispada da kovacevic ima nešto protiv mudradzije vjerojatno zato kaj je zagrepcan"

"E moja glupa Upravo, ovak pustiti jednog od najboljih igrača..."

"Namjerno su dečka upropastili jer je domači a boban i tkz.trener ne vole domače igrače"

"Potjeraj sve zagrebačko Zvonimire majstore"

"Evo ode još jedan Zagrepčanec i Dinamovac od glave do pete! Bravo boban hebali ti španjolci mamicu !! Radiš od Dinama razvojni klub za druge strane klubove. I ak još neko veli da je Dinamo Purgerski klub, neka lagano popuši jer tu više nema Purgera!"

"Bobane... nisi dao šansu dečku koji je pravi Dinamovac i vrlo dobar igrač. Kojekakvi levati su dobili šansu dosta puta! Srami se! "

"Sram me majke mi kao Dinamovca ove jadne uprave, Mudri oprosti i sretno, banda neinteligentna i primitivna donosi katastrofalne odluke."

"Sramota .dečka su šutnuli na tribine uopče nije dobio priliku da pokaže koliko vrijedi.ma neču više ni gledati dinamo gade mi se i kovačevič i uprava.pljuc pljuc pljuc pljuc pljuc."

"Ostala 3 rođena Zagrepčana Beljo, Stojković i Topić ! ! ! ! Shupak pederchia Imotska , poteraj sve Zagrepčane, i dovedi još Španjolaca, Filipinaca i ostalih.... Pa tam više niko ne zna reč "KAJ" I to je naš "Zagrebački " klub?"

"Srami se Bobane! Mudri, oprosti im..ne znaju sto su cinili! Sramota!!"

Hajde da se više ne lažemo.Krulek

Hajde.
  • miro
    9.6k
    Najgore je procjenjivat Mudražiju prema ovim imbecilnim komentarima. Frustrirani tatićevci kojima je izmaknuto tlo pod nogama. Samo nek se guše svakom našom novom dobrom tekmom, a Mudrog procjenjivat isključivo prema onome što pokazuje na terenu. Ne smijemo njega izjednačavat s ovim debilima na društvenim mrežama
  • Sajla
    22.8k
    Ne smijemo njega izjednačavat s ovim debilima na društvenim mrežamamiro

upravo tako.
    debili mu samo rade medvjeđu uslugu. ali kad netko uleti s tezom da to ne postoji, da Mudražiju nisu uzeli kao nekakav simbol i "zaštitno lice" svoje kampanje onda se moraš zapitati pravi li se taj glup ili pokušava druge napraviti glupim. koji god bio, ne sviđa mi se odgovor na to pitanje.
  • Jurki
    27.4k
    ponekad sam i ja glup pa idem odgovarati na takve komentare.
    Nakon svih argumenata i cinjenica koje se iznesu, odgovor je da se svakim danom pokazuje da Kovacevic nije trener za Dinamo i da ce Boban unistiti Dinamo.

Svi bi mi htjeli da Mudri moze igrati u Dinamu bitne role.. Boze dragi pa igrac je Dinama, naravno da zelim da je dobar na terenu. Al mores se slikat kad cinjenice govore suprotno.
    Istina je da ga mi nismo vidjeli na terenu.. al ga zato Kova vidi svaki dan na treningu.
    Drago mi je da igraju oni koji to zasluze svojim zalaganjem i radom na treningu. I to je jedino ispravno.
  • Brusa
    4.1k
    ček, to je pisao @Krulek ili si to pokupio s interneta?
  • Mali Zeus
    22k
    hahaha ovo se zove šah mat.
  • Sajla
    22.8k
    da sam citirao Kruleka, onda bi to bili direktni citati na postove na ovom forumu.

nadam se da ovo nije pokušaj da se sad razdvaja priča na zona vs. ostatak interneta vs. tribina i tko, što i gdje piše, viče, govori? zonu čistimo od vrijeđanja, ali izvan zone se podrška Mudražiji u ogromnom postotku preklapa s pljuvačinom po upravi i treneru. isto i na zapadu, valjda čujem kaj izlazi iz usta ljudi kraj mene. i Kule je naš dečko, Zagrepčanec i dinamovac pa su mu svašta izgovarali, ali sad su odjednom stali u zaštitu drugog purgera i dinamovca isključivo iz tih razloga? kak je ono išlo, hajde da se ne lažemo?
  • Mali Zeus
    22k
    Svaka rečenica koja počne s hajde da se ne lažemo ne završi dobro.
  • Krulek
    1.3k

Da je @krulek to pisao već bi odavno bio baniran za stalno, ali nikad se nisam niti neću spuštati na tu razinu. Drago mi je što su " kolege " sa zone potvrdile ono što sam i mislio. Nije riječ o Mudražiji igraču, njegovim slabostima, formi, " govoru tijela " ili ponašanju već o žrtvi neslaganja pojedinih " navijača" u percepciji Dinama u ovom trenutku. Doživjeli smo to i doživljavamo prije nekoliko mjeseci za neke i danas na primjeru Kovačevića, Vidovića, Kačavende, Nevistića, ali jedino je Mudražija stalan. Različita neuvredljiva mišljenja bi trebalo poštovati, a vidjet ćemo dokle će nas to dovesti.Lp.
  • blueslavonija
    502
    s kim se ti raspravljaš na ovom forumu ? sa stvarnim kolegama forumašima ili s cijelim internetom ?
    napisao sam ranije da ja za balkanskog dedu nisam čuo dok nisam to ovdje vidio. jel kužiš ti poantu ?
    ajmo se svi skupa smirit i pričat o nogometu. bez zle namjere ti ovo govorim .
  • vjeko1701
    28.1k
    Ali si zato napisao da je nešto nebuloza kaj je kolega dokazao da nije. Sada okrećeš tvrdnju na nešto drugo.
  • GOAT
    9.1k
    Čovjek koji ne bi imao problem s igranjem u hajduku postaje heroj dobrog dijela publike :lol:
  • Dzoni
    7.5k
    I uvijek tih 10 istih profila mora smarati, i svi su na isti kalup. A nikad ih nije za vidjet kad pobjeđujemo ili kad ide dobro.
    Dokle više jebemu, kako vam ne dodija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube