• Krulek
    1.3k
    Hajde da se više ne lažemo. Ovdje nije u pitanju igračka (ne)kvaliteta Mudražije već mišljenje nekih da se (ne)objektivna podrška ovom igraču izravno veže za kontriranje Bobanu i Dinamovoj upravi pa se u tom smislu spominje i " odanost" odbjeglim likovima. Ovakve nebuloze se provlače već mjesecima i mislim da nemaju nikakve osnove i da nema potrebe da se zbog toga prolijeva toliko žuči na forumu jer se mora poštovati raznolikost mišljenja koja ne vrijeđaju nikoga.
  • Sajla
    22.8k
    Ovdje nije u pitanju igračka (ne)kvaliteta Mudražije već mišljenje nekih da se (ne)objektivna podrška ovom igraču izravno veže za kontriranje Bobanu i Dinamovoj upraviKrulek

"Nevjerojatno, nakon dvije godine mučnog tamničenja u Dinamu ponovo vidimo Mudražiju na terenu. Kako vas nije sram, bando proljećarska! Protjerali Šutala u Hajduk, a Mudražiju potpuno odbacili"

"Ispada da kovacevic ima nešto protiv mudradzije vjerojatno zato kaj je zagrepcan"

"E moja glupa Upravo, ovak pustiti jednog od najboljih igrača..."

"Namjerno su dečka upropastili jer je domači a boban i tkz.trener ne vole domače igrače"

"Potjeraj sve zagrebačko Zvonimire majstore"

"Evo ode još jedan Zagrepčanec i Dinamovac od glave do pete! Bravo boban hebali ti španjolci mamicu !! Radiš od Dinama razvojni klub za druge strane klubove. I ak još neko veli da je Dinamo Purgerski klub, neka lagano popuši jer tu više nema Purgera!"

"Bobane... nisi dao šansu dečku koji je pravi Dinamovac i vrlo dobar igrač. Kojekakvi levati su dobili šansu dosta puta! Srami se! "

"Sram me majke mi kao Dinamovca ove jadne uprave, Mudri oprosti i sretno, banda neinteligentna i primitivna donosi katastrofalne odluke."

"Sramota .dečka su šutnuli na tribine uopče nije dobio priliku da pokaže koliko vrijedi.ma neču više ni gledati dinamo gade mi se i kovačevič i uprava.pljuc pljuc pljuc pljuc pljuc."

"Ostala 3 rođena Zagrepčana Beljo, Stojković i Topić ! ! ! ! Shupak pederchia Imotska , poteraj sve Zagrepčane, i dovedi još Španjolaca, Filipinaca i ostalih.... Pa tam više niko ne zna reč "KAJ" I to je naš "Zagrebački " klub?"

"Srami se Bobane! Mudri, oprosti im..ne znaju sto su cinili! Sramota!!"

Hajde da se više ne lažemo.Krulek

Hajde.
  • miro
    9.5k
    Najgore je procjenjivat Mudražiju prema ovim imbecilnim komentarima. Frustrirani tatićevcima kojima je izmaknuto tlo pod nogama. Samo nek se guše svakom našom novom dobrom tekmom, a Mudrog procjenjivat isključivo prema onome što pokazuje na terenu. Ne smijemo njega izjednačavat s ovim debilima na društvenim mrežama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet