• blueslavonija
    505
    hehe pa rasprava je krenula nakon naše pobjede nad rudešom i kad nam ide dobro.
    ne kužim taj fatalizam. pa forum valjda služi da se raspravljamo.
  • Sajla
    22.8k
    Različita neuvredljiva mišljenja bi trebalo poštovatiKrulek

Tko ih ne poštuje? Misliš da je Mudražija dovoljno kvalitetan za prvu momčad dinama? U redu, to je tvoje pravo, piši o tome.
    Ali daj nemoj raditi budale od sviju nas sa "nebuloze se provlače već mjesecima". citirao sam ti kako se Mudrome pruža "podrška", jesu li to neuvredljiva mišljenja?

jel kužiš ti poantu ?blueslavonija

pa je l' ti kužiš poantu ili odgovaraš na pitanje "pravi li se taj glup ili pokušava druge napraviti glupim"?
    uključio si se u priču o Mudražiji kao odgovor na "većina fanova su mu debili". gdje se tu spominje zona i što se piše po njoj?
    i onda već dva dana ponavljaš kako za te fanove nisi čuo. čuo si, citirani su ovdje više puta. ali ignoriraš jer ti ne paše.

s kim se ti raspravljaš na ovom forumu ?blueslavonija

raspravljam se s tipom koji trola. a to se kažnjava.
  • Brusa
    4.1k
    ok.samo mi nije jasno zašto borbe s ostatka interneta donosite tu na Zonu....
    Takve stvari nije nitko tu pisao.
  • Sajla
    22.8k
    ajd mi iskreno reci, je l' me jebeš?
  • vjeko1701
    28.1k
    Pa ko donosi borbe. Pa valjda se smije napisati zašto ti je ta sva priča oko jednog igrača jako toksična i negativna. Borbe unose oni koji lako provjerljive činjenice nazivaju nebulozama i sličnim drugim nazivima. Onda se druge tjera da citiraju i dokazuju pa na taj način onda i prenose stvari ovdje.

Ako netko napiše da mu baš i ne sjeda priča oko igrača u klubu jer se on sudi sa deset bivših oko alimentacije, jel onda to donošenje sudskih sporova na zonu ili je jednostavno obrazloženje mišljenja?
  • Brusa
    4.1k
    Iskreno ne. Cijenim te jako kao forumaša. Uvijek se trudim držati onog tvog: kada napišeš post, promisli, da li će taj post poboljšati forum (naravno ne mogu 100%, a i neki upisi su takvi kakvi su zbog situacije).

pa meni je i drago da je napisano. Sad mi je bar jasno zašto cijela fama oko Mudražije.

Ako netko napiše da mu baš i ne sjeda priča oko igrača u klubu jer se on sudi sa deset bivših oko alimentacije, jel onda to donošenje sudskih sporova na zonu ili je jednostavno obrazloženje mišljenja?vjeko1701
    To je stvaranje mišljenja o igraču na temelju stvari koje je ON napravio izvan terena. I da to je tvojim riječima obrazloženje mišljenja o njemu. Koje u tvom primjeru potpuno ima smisla.
    Ali u smislu Mudražije je promašeno. Jer se" ne obrazlaže mišljenje " na temelju onoga što ON radi, nego na temelju nečega što radi NETKO DRUGI, s čime ON osobno nema nikakve veze.
  • vjeko1701
    28.1k
    Ali ja recimo nigdje nisam napisao da baziram svoje mišljenje o Mudražiji na temelju toga svega. Samo da mi je jako zatrovalo priču oko Mudražuje u Dinamu.
  • Sajla
    22.8k
    Ali u smislu Mudražije je promašeno. Jer se" ne obrazlaže mišljenje " na temelju onoga što ON radi, nego na temelju nečega što radi NETKO DRUGI, s čime ON osobno nema nikakve veze.Brusa

cijela saga je počela sa "većina fanova su mu debili" i više mi je dosta ovog spina da je to mišljenje o njemu i da se njega osobno napada! hoće li to već jednom prestati na miran način?
    ne zanima me je li u pitanju lijenost ili neki drugi razlog zbog kojeg ne možete pročitati i razumjeti napisano. ovih zadnjih par stranica stane na jedan A4 papir, ne zahtijeva puno ni truda ni vremena da se to probavi.
  • Brusa
    4.1k
    sve jasno, kužim.
    Samo sam se referirao na tvoj primjer , koji sam ja shvatio kao parabolu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet