• ElDorado
    13.3k
    mislim u Hajduku. Ali onda bolje znaš zicer. Ali zanimljivo da je radio i kod nas.
  • Bryan
    123
    Stojković može ako ponovi prošli sezonu a posebno ako napreduje otić za tih spominjanih cca 20 milja. Ali ako bude imao kontinuitet. I sad je nešto načet. Te sitne ozljede ga koče i onda nakon niza od 5,6 dobrih utakmica bude neki problem radi kojeg preskoči tekmu,dvije, onda se kroz još jednu ili dvije vraća tamo gdje ga želimo. Ako bude zdrav, ide on za fini iznos.
    Kačavendi treba sad produžit ugovor da nam ovakav ne zbriše drugo ljeto.
  • DerHerrKool
    1.7k
    Ali ukratko misli da ima veci od BaturineElDorado
    Nema se tu kaj mislit. Lako se to izmjeri i odmah se zna ko ima veći :rofl:
  • Nogo
    12.4k

Znam da je bilo pisanja naš forumaša oko Neje ali to je danas nemoguće više.
  • rokikaciga
    16.9k
    On i Miske zasluzuju poziv u repstaciju umjesto nekih koji su se po copy paste metodi pojavljivali na popisu
  • KtcGoat
    7.2k
    repstacijurokikaciga

Reprezentacija je opet!! Prihvati to!!
  • rokikaciga
    16.9k
    do prvog popisa je repstacija :grin:
  • tigric
    1.3k
    imas link i minutu kada to govori?
  • Chempers
    1.4k

Ajde reci lijepo koji su to, imenuj. O veznim igračima se radi, da ne bi miješali pozicije, i kada i umjesto koga su obojica trebali biti pozvani. Za Sp ili Ep. Živo me zanima.
  • Maximo
    924
    Jel imamo neki buy back na vrbančića? Ili smo ga samo onako dali za siću?
  • K3p
    439
    platili smo da ga uzmu, imamo još 2 rate
  • hardek
    11.9k
    Mislim da nemamo buy-back ali imamo 30 ili 40 % od sljedeće prodaje. Što ti opet omogućava da ga vratiš relativno lako
  • rakurs
    3.2k
    Nema buy-backa. Malo mi je iritantan ovaj stav da smo mi sad sjebali jer smo ga pustili, može se naći milijun kritika na njegov račun gdje se govorilo da nije za nas.

Dečko kod nas vjerojatno ni ne bi dosegnuo razinu koju će dosegnuti u Osijeku, to je jednostavno tako. Ovi koji sad najviše seru tad bi bili prvi u redu da seru po klubu što igraju juniori koji rade greške karakteristične juniorima.

Vrbi sva sreća ovog svijeta, baš ga je gušt gledat ove tri tekme do sada.
  • rokikaciga
    16.9k
    Miske je morao bit pozvan najkasnije onog trenutka kad se Broz oprostio do repke. Recimo Moro mi je tu bio pick ako gledamo zadnje Svjetsko. Ili Vlasic prije prosle sezone (kada je i zasluzio poziv).

A za Nejasmica sam rekao za ubuduce jer mi je protekle sezone zapeo za oko. On umjesto eto, Modrica koji ide u penziju.
  • Maximo
    924

Haha, mislim nisam u ekipi koja će prigovarat za prodaju,jasno je svakom valjda da se nebi tako razvio kod nas jer nebi igro,samo me zanimalo jesmo nekako pokrili njegovu potencijalnu eksploziju...ako ovako nastavi sljedeću sezonu bi već mogao biti za nas..30,40 posto transfera nije isto loše u kontekstu povratka dečka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.