• Ljubo
    1.6k
    Zanimljivo će biti pratiti Vrbancica i Pavica ove sezone. Ako ovako nastave, nebi bilo loše dovesti jednog od njih dvojice.
  • Maximo
    924

Je zanimljivi su obojica trenutno, svaki na svoj način
  • Dzoni
    7.5k

Pavić bi nam bio korisniji sa svojim karakteristikama sada. Vrbančić ako se Stojković uskoro proda. Pa sad, ovisi kako planiramo momčad
  • hardek
    11.9k
    Meni iskreno nije uopće dvojba između njih dvojice. Pavić igra više neku vrstu duplog pivota, Vrbančić igra 1/1 istu rolu kao što Mišić igra kod nas + može odigrat 8-icu. Meni je Vrba no-brainer odluka. Doslovno plug and play opcija
  • Ljubo
    1.6k
    ovisi kako se tko kod nas nametne od klinaca i Kravcova. Vrbancic i Pavic su obojica po meni zadnji vezni pa mi nema smisla dovoditi obojicu. Opet tu igraju i financije ulogu jer kod Pavica imamo buy back a kod Vrbancica visoki postotak prodaje. Ali daleko je to, moraju obojica odigrati sezonu bez ozlijeda i u kontinuitetu pa ćemo moći bolje raspravljati o tome.
  • Dzoni
    7.5k
    Nemoj zaboraviti da imamo i Kačavendu. Jako podcijenjen igrač
  • rioda
    17.9k
    Vrbančić ako se Stojković uskoro prodaDzoni

Vrbančić mi nije zamjena za Stojkovića, a u Osijeku igra potpuno istu ulogu kao Mišić kod nas. Čak mi je i žao što nije nešto ofenzivniji jer ima dobar i precizan udarac, sigurno bi više zabijao da igra osmicu.
  • Dzoni
    7.5k
    Zbog toga i kažem, ako se Stojković proda. Može on sigurno više gore igrati na terenu
  • Masto
    2.1k
    Joj nemojte ni spominjat prodaju stojkana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.