• ElDorado
    13.3k
    Nažalost nekak mi je logično da Sergi, Beljo i Stojke ne bu dugo s nama
  • NitkoBitan
    38.2k
    Ali ak udjemo u LP teoretski ne moramo prodavati.ElDorado

Onda teoretski moramo kupovati.
  • ElDorado
    13.3k
    financijski gledano isključivo
  • Netkos
    201
    Mislim da će nažalost sva trojica otići sljedeće ljeto. To je kojih 40 milijuna. Tako da i ako ove godine ne zatvorimo potpuno tih 27 milijuna možemo pričekati do ljeta da to nadoknadimo. Ali dugoročno je problem imati tako veliki deficit u proračunu da se mora prodavati za 27 milijuna godišnje. Da ne govorimo kako će biti teško nadomjestiti kvalitetu igrača koje ćemo prodati
  • emilperska
    18k
    Da rezimiramo: ak udjemo u LP smo kul ak idemo u EL moramo prodati i to ne bas malo.ElDorado

Moje mišljenje je da ako ne uđemo u LP da je prodaja Domingueza ok, ako nama ostaje oko 9m EUR. Mozda i 8m EUR.

Nije ovaj budžet uklesan u kamen. Ako tipa fali 1m EUR, možeš godinu završit s 0 umjesto budzetiranim plusom od 1m EUR, ako ti je likvidnost ok da si većinu obveza riješio, a onda u zimskom roku rješavaš dio likvidnosti za sijecanj i veljaču nekom prodajom Topića npr.
  • NekiTamo
    69
    Prelazak Dominika Kotarskog u zagrebački Dinamo postao je kompliciraniji!
    Dinamo i Kopenhagen žele posudbu s opcijom otkupa, ali klubovi nisu dogovorili financijske uvjete.
    Kotarski ostaje preferirana opcija Dinama, no dogovor više nije blizu dovršetka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.