• Dzoni
    7.5k

20% Barceloni je svakako bolje nego 50-60% neimenovanoj obitelji na off shore računima.
    Just sayin...
  • rakurs
    3.2k
    I jel nije mogao ovaj post bez zadnje rečenice? Jel nisi mogao dokazati svoju poantu bez isticanja kriminalca?
  • ElDorado
    13.3k
    Bez obzira šta čovjek izvali danas je ovaj model postotaka i razvoja igrača s buy backom ili udjelom sve korišteniji i kad ti veliki klubovi na taj način prodaju igrače to samo znači da te smatraju dovoljno kvalitetnim i kredibilitetnim. Inače krimosu ne bi ni ovcu dali.

Isti model i mi bi trebali koristiti za naše mlade igrače koji se neće probiti do prve momčadi.
  • Jurki
    27.4k
    Isti model i mi bi trebali koristiti za naše mlade igrače koji se neće probiti do prve momčadiElDorado

Soldo, Vrbancic, Pavic su zadnji primjeri.. mislim da smo i za Cvetka takvu klauzulu ugradili.
    Bolje dovesti igraca i u takvom "nepovoljnom" aranzmanu nego ga uopce ne dovesti.
    Ako eksplodira imat cemo koristi od njega na terenu.. nakon toga i financijske. O benefitima dobrih odnosa s jednim od najjacih klubova svijeta da i ne govorim.
    Ovim poslom s Nsokijem Dinamo moze samo profitirati, popusiti nikako.
  • Georginho
    738
    Ali ak udjemo u LP teoretski ne moramo prodavati.ElDorado

Ak uđemo u LP ne moramo prodavati, niti će igrači vjerojatno inzistirati na transferu u klub koji ne igra LP
  • Ludovic IX
    12.4k
    Nismo mi prodali vidovica i bakrara zato sto su oni insistirali pa eto ,red je da ih pustimo , ipak su zadužili klub.

Procjena je da se u spanjolcu, francuzu vidi potencijal i da će isplivati brzo i da bi ih ovi gusili jer su ispred njih po hijerarhiji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.