• ElDorado
    13.3k
    Nažalost nekak mi je logično da Sergi, Beljo i Stojke ne bu dugo s nama
  • NitkoBitan
    38.2k
    Ali ak udjemo u LP teoretski ne moramo prodavati.ElDorado

Onda teoretski moramo kupovati.
  • ElDorado
    13.3k
    financijski gledano isključivo
  • Netkos
    201
    Mislim da će nažalost sva trojica otići sljedeće ljeto. To je kojih 40 milijuna. Tako da i ako ove godine ne zatvorimo potpuno tih 27 milijuna možemo pričekati do ljeta da to nadoknadimo. Ali dugoročno je problem imati tako veliki deficit u proračunu da se mora prodavati za 27 milijuna godišnje. Da ne govorimo kako će biti teško nadomjestiti kvalitetu igrača koje ćemo prodati
  • emilperska
    18k
    Da rezimiramo: ak udjemo u LP smo kul ak idemo u EL moramo prodati i to ne bas malo.ElDorado

Moje mišljenje je da ako ne uđemo u LP da je prodaja Domingueza ok, ako nama ostaje oko 9m EUR. Mozda i 8m EUR.

Nije ovaj budžet uklesan u kamen. Ako tipa fali 1m EUR, možeš godinu završit s 0 umjesto budzetiranim plusom od 1m EUR, ako ti je likvidnost ok da si većinu obveza riješio, a onda u zimskom roku rješavaš dio likvidnosti za sijecanj i veljaču nekom prodajom Topića npr.
  • NekiTamo
    69
    Prelazak Dominika Kotarskog u zagrebački Dinamo postao je kompliciraniji!
    Dinamo i Kopenhagen žele posudbu s opcijom otkupa, ali klubovi nisu dogovorili financijske uvjete.
    Kotarski ostaje preferirana opcija Dinama, no dogovor više nije blizu dovršetka.
  • rioda
    17.9k
    Legendarno mi je kako Ničota nikad za nijedan transfer ne sazna prvi, ali uvijek prvi zna sve detalje oko komplikacija tog istog transfera
  • Beowulf112
    460
    Sto ce nas kostati ti postotci sto smo ugovorali pogotovo kod smokija, domingueza i ostalih mladih...dobit cemo puno manje..maminjo nikad to nije ugovarao
  • K3p
    436

Ja se nadam da si sarkastičan...
  • plavi devet
    762
    ugovarao je postotak sebi, nije drugim klubovima
  • Droljo
    31k
    Jak mamič je jaka Hrvatska.
  • Jurki
    27.4k
    maminjo nikad to nije ugovaraoBeowulf112

Spodoba nikad nije ni dopelal igraca Barce ili Psga. On je gledal samo kak s kojim igracem napraviti građanski ugovor.
    Olma necu stavljati u taj kontekst jer ga je Bara doveo u Dinamo.
    Kad bumo imali para da kupujemo talente za 5 milja eura onda bi i meni bilo glupo dati postotak.
    Šupak preplatio kamione igraca..

Bas bi htel da Psgu moramo isplatiti 10-15 milja eura.
  • NekiTamo
    69
    moš malo do Međugorja dolje ne ugovara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.