• austrijanac
    13k

20% ide Barci vjv tak da nebitno.
  • Omake
    20.1k
    130-160 milijuna eura
  • Crni86
    23.6k
    Kaj se tice kupovine igraca morate bit svjesni da se tretira kao nabava osnovnih sredstava te da se onda amortiziraju sukladno trajanju ugovora

Tak da mi imamo sigurno efekt od prosle godine nabave igraca na budget. Kao sto se i ovogodisnji troskovi opet dijele na iduce godine.

Nije cisto 1 za 1 da se gleda prodaja i nabava. Tako da dolazimo opet do famoznog CF-a :smile:
  • emilperska
    18k

Play off LP je budzetiran.

Tu nisi racunao dane odstete. 27m EUR je neto. Tu dolazimo do tog da fali između 10m EUR minimalno do 13m EUR maksimalno.

Dodatno u toj stavci je bio i signing fee. A dali smo nesto ovima koje smo dovodili. U totalu preko 1m EUR sigurno, tako da to dize opet sve malo. To je meni dio transfera sve.
  • emilperska
    18k

Ovo je plan koji su radili kao udruga što su zakonski obvezni, mislim da je ovo pojednostavljeni miks RDGa i CFa. Nije to pravi službeni RDG za licenciranje Uefi.

Ove god smo samo dali 1.5m EUR na ulazne, tako da to nece neki efekt s amortizacijom imati.
    Od ovih lanjskih, to se sve znalo ranije i to je ukalkulirano unutra i ne smanjuje niti povecava 27m EUR po ovom što sam ja iskalkulirao.
  • Pulfer
    209
    Većina se slaže s transferom Vidovića, i ja sam istog mišljenja, al mi nije jasno kaj se nije moglo pričekat 10 dana dok se ne odigra s PO da imaš još jednom igrača u rotaciji za kojeg znaš kaj možeš dobit. Stoji da na krilu ne bi igrao jer imaš dva ispred njega, a na 8 nikad ništa kvalitetno nije pokazao, al svejedno sad imamo Kaču koji će uć obje tekme umjesto Zajca u 60., i drugu zamjenu više nemaš. Ak Zajc dobije žuti u prvoj tekmi, Kač ide unutra u uzvratu, i mi nemamo zamjenu ni za jednog veznog u tekmi godine. A tekme će vjerojatno bit knap, možda drugu igraš i 120 minuta. Tajming mi nikak nije jasan.
  • Droljo
    31k
    Ak Zajc dobije žuti u prvoj tekmi, Kač ide unutra u uzvratu, i mi nemamo zamjenuPulfer

Nope!
    Brišu se žuti zajcu.
  • DerHerrKool
    1.7k
    Brišu se žuti zajcu.Droljo

Mislim da mi se samo jedan žuti briše, ali i to je dovoljno da ne strahujemo za uzvrat
  • Jurki
    27.4k
    mozda smo i trebali pricekati kraj playoffa al ne znamo kakvi su bili zahtjevi Paderborna.
    Transfer odmah ili posao propada.
    Imamo Kačavendu koji je uskocio u njegove kopačke, Hnl bu mogel i Rus igrati.
    Stojkovic bu vjerojatno igral obje.. tak da ne znam dal ima smisla ga uopce zadrzavati.
    Brojcano nismo nist zgubili.
  • Common Sense
    1.5k
    Ja na ove zadnje odlaske gledam i kao na mjere štednje i smanjenja rashodovne strane proračuna. I Vidović i Torrente su bili među bolje plaćenim igračima u momčadi (oboje su imali oko 500k godišnje), poprilično sam siguran da će projekcije skupštine kluba za 2027 biti smanjenje proračuna na 55-60 milijuna.
  • CastAway1986
    6.2k
    Kacavenda i Kiril a i Mudrazija je jos tu uz Šuntu i to je solidan broj veznih ,zato se vjerojatno i pustilo Vidovica ..Samo je šteta da se transfer događa prije Vikinga..Nadam se da je Kravtsov bio u trenažnom procesu i da ce brzo moci zaigrati !
  • Jurki
    27.4k
    nadam se da necemo smanjivati proracun. Ovo gledam kao na restrukturiranje kadra kaj je potrebno i rjesavanje SKUPIH ali nedovoljno kvalitetnih nogometasa koje imamo u kadru.
    Za 500 keka jbg ili si neizostavni clan pocetne postave ili moras na transfer listu.
    Momcad se ne stvara u jedan ili dva prijelazna roka.
    Do sad sve kaj smo doveli od lani i kaj je filtrirano i prodano, na ni jednom nismo financijski popusili.
    Bolje da smo ga prodali sad, nego na njemu mozda popusili za godinu dana.
  • Pulfer
    209
    Jasno, ja sam se referiramo samo na dve tekme PO, HNL može i Šunta odigrat dok Rus, Nsoki il neko novi ne uđe u rotaciju. Al PO su prebitne tekme da pristaneš sam tak skratit rotaciju na 4 vezna na 3 pozicije, a moguće da buš moro igrat 120 minuta drugu tekmu. Ne znam kam bi se Paderbornu žurilo u ovih 10 dana, moguće da je i tako, al s druge strane pa možemo valjda i mi jednom postavit neke svoje uvjete. Btw nisam znao da se brišu žuti Zajcu prije PO, ak je to točno to je super.

U svakom slučaju sve ok za transfer, al tajming me baš jebe.. Nadam se da nebu bitno na kraju.
  • Profesor Baltazar
    163
    Ne vjerujem da ćemo smanjivati budžet jer to nije moguće ako ništa drugo radi inflacije. Mislim da je to uglavnom ujednačavanje plaća odnosno da između najmanjeg i najvećeg ugovora bude manja razlika nego što je to bila. Također, mislim da se radi na ujednačavanju kadra i stvaranju širine koliko god to sada možda suludo zuvuči radi ovih odlazaka. Ali svakim odlaskom otvara se mjesto drugome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.