• scooniepenn
    7.2k

Izuzmi i nju i to ti je u najboljem slucaju 1.3 milje. Ne mijenja puno na stvari ako cemo biti posteni. Nije mi namjera cjepidlaciti, ali mi vec lagano smeta kako se cesto na prvi mig igraca da bi isao pristaje na ponudu kakva god ona bila. Mi s druge strane imamo galge za svaki transfer ako igrac nije slobodan.
  • crophantom
    6.6k
    nadam se da si u pravu i da ce Sergi i netko od ova 3 biti dovoljan.

Al jesi uracunao tu da mi svakako neki vrag moramo potrošiti na golmana i na bar jos jednog igraca u vezi (ak mene pitas)?
    A ak ode Arber npr., opet ti treba lijevo krilo.

Zato mene nekako vuce na to da samo Sergi nece biti dovoljan, nego da ce tu morati ici neko jaci od oca 3 jos. Valincic/Stojke, jer za Belju se reklo da nejde
  • vjeko1701
    28k
    Meni to jednostavno izgleda kao da je Kačavenda uzeo njegovu ulogu pa je onda on prodan. E sad, dal bi se smatralo uspješnom prodajom da smo za Kačavendu dobili 2,55M? Vjerojatno bi.

Na njemu se u godinu dana okrenula milja i nešto. Da je impresivno, baš i nije. Al ak je procjena da je hijerarhijski pao ispod Kačavende u veznom redu a za lijevo krilo imamo već planove (kaj ćemo saznati do kraja roka), onda razumijem prodaju koja je planska, samo je jedan igrač zamjenio drugog.
  • emilperska
    18k

Nisam racunao ništa na golmana jer Nevistić preuzima jedinicu za naredne 3 godine ;)
  • DiddyGuela
    6.5k

Znaci LP pod obavezno taman i da tamo skinemo poneki rekord?
  • scooniepenn
    7.2k

Tvoja procjena drzi vodu, samo sto mi i dalje imamo ozbiljan problem sa visinama transfera za sto definitivno krivnja u vecini nije na sadasnjoj sportskoj garnituri. No, po tom pitanju se mora nesto poceti raditi, jer ovako dugorocno nece ici s obzirom da novi Maksimir nije niti na vidiku. Svako ljeto cemo morati prodavati 2 ili 3 nositelja, a nemamo sredstva kao jedan Brugge da radimo 1 za 1 zamjene i lakocom pokrivamo odlaske. Sve ovo sto pisem je u onim sezonama kada ne udjemo u Ligu prvaka, a toga ce svakako biti u prosjeku svake druge sezone.
  • crophantom
    6.6k
    hahaha, di si Matana, nisam te prepoznal :lol:
  • Jurki
    27.4k
    E sad, dal bi se smatralo uspješnom prodajom da smo za Kačavendu dobili 2,55M? Vjerojatno bi.vjeko1701

Ovo je i meni jucer proslo glavom.. al da.. dobili smo Kačavendu kojeg bi prije pocetka ove sezone svi otpratili iz Dinama i za dzabe.
    Vidovic se nije do kraja snasel kod nas i mozda je ovak najbolje.. mozda ni za godinu dana nebi vise cuknuli za njega.
    Dal bi ga ostavil u klubu jos godinu dana? Bi, da tocno vidimo jel to to ili nije. Al dobro procjena struke je takva kakva je.
    Ako za igraca na kojeg ne racunas ozbiljno trenutno, koji nakon trojih priprema ne pokazuje napredak.. ovo je top.
  • vjeko1701
    28k
    A gle, kad smo u situaciji da jasne nositlje i prvotimce jedva prodajemo iznad 12-14M, onda igrače iz drugog plana teško da možemo za 7-8M.

Ne vjerujem ni da ćemo za Hoxhu dobiti više od 3M. Sve one priče o 4-5 su novinarska naklapanja.

Valjda ćemo nešto dizat s godinama al kad vidiš da Rijeka ne može za Fruka dobiti više od 4M ponudu iz europe, nije mi čudno da je za Vidovića ili Hoxhu plafon 3. Ok, imamo mi reputaciju, igramo ozbiljnija natjecanja al jednom kad igrač prođe određene godine a da nije neupitan starter u ekipi, nema tu više previše manevarskog prostora.

Ok, on je još relativno mlad, Bayernova škola ali ni u jednom klubu u kojem je bio se nije izborio za prvih 11 kroz veći dio sezone. Kod nas u europi nije igrao skoro ništa a u HNL-u je imao manje od 50% utakmica u prvih 11.
  • emilperska
    18k

Od 2011. kad smo 1.put u novo doba ušli, igrali smo LP 7. puta u 15 sezona.

To odgovara onom što smo više puta pisali da klub funkcionira, treba mu LP svaku drugu sezonu. Mozda svaku trecu, ako EL bude dobra.
    Ako ove godine ne uđemo, sljedeca je muss muss.
    S tim da mislim da nas sljedece nece Zalgiris posrat u 3.pretkolu :lol:
  • ZgDLions
    1.9k
    Nekako mi se čini da naš dugoročni plan nisu top kupovine, nego izbacivanje igrača iz svojeg inkubatora.
    Doveo se ozbiljan lik da to vodi, dobrim trenerima se popunjavamo, druga momčad kreće.
    Treba se malo strpiti da to krene i naši talenti, Barca, PSG… zamjenjuju skupe ulaze.
    Tak sam nekak i na članskom skužio.
  • Zagi
    18.8k
    Ambicije su nam top 50 (i to sam skromno rekao) , dok nam kupovna moć nije niti u top 500.
    Uvijek ćemo biti klub koji se primarno oslanja na vlastiti inkubator.
  • emilperska
    18k
    Ulaskom u LP ove sezone, rješavamo veći dio financija i za narednu.

To bi jeben lukszus bio..
  • Paggini
    95.4k
    Koliko se parica dobije za osvajanje LP? :chin:
  • VE86
    169
    Perković 1.00m
    Ljubičić 750k
    Villar 1.00m
    Jakirović 2.50m
    Kulenović 3.50m
    Bakrar 3.00m
    Pavić 400k
    Soldo 2.00m
    Vidovic 3.00m
    Do sad je ostvareno oko 17m od 27m, projiciranih bez lige prvaka. Ne znam jel u projekcije upisano ulazak u Europa ligu ispadanjem u play offu ili drugim putem.ispadanje u play offu lige prvaka isto nosi 3 4 mil eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.