• Orc123
    16.6k
    nemre frende...defanzivno je jako slab...nesto kao Zajc bi mogao igrati ali iza sebe mora imati jednog destruktivca. Inace, jaml veliki potencijal i vrhunska 8ica u nastajanju.
  • mali M
    10.3k
    A kak ja znam... Meni izgleda čvrsto, inteligentno i odgovorno... Kad se sjetim kakve smo sve stavljali na šestice on mi je mješavina prime Buskuetsa i Makelelea :lol:
    al nije mi do sada ostavio dojam da je "jako slab" defanzivno
  • Fan
    2.6k
    I u juniorima je imao/ima problema sa defanzivnom igrom, sve ostalo se dam kladit da je iznad prosjeka. Možda ne može zasad igrat tu šesticu, al neke stvari se daju naučit...
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Ne vidim razlog zasto bi od vrhunske osmice / desetke pokusali pravit solidnu sesticu
  • Sajla
    22.8k
    mali Fuzy Tayor bu novi Ngolo Kante, a Šunta novi Pirlo, nema potrebe gurati ga na šesticu ;)
  • Filip85
    1.5k
    Dobar debi...
  • Mr Blue
    5k
    U kolovozu ili? :grin:
  • emilperska
    18k
    Treba vise igrat..
  • Filip85
    1.5k
    Ma brainfart, nekako mi promaklo da je lani igrao. Zadnja dva kola nisam bio u mogućnosti gledati, a prije toga je dobio mrvice.
  • miro
    9.5k
    Dečko je fantastičan, treba mu dat da igra svaku ovakvu tekmu gdje nam fale igrači zbog kartona, umora ili ozljede. Kad se fizički digne na razinu seniorskog nogometa, prije svega u duel igri, on je igrač za prvih 11
  • Mali Zeus
    21.9k
    Nikad dosta Slovenaca. @SAS1987
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Svaka čast malom ,igra ko sat . Treba ga gurati kad god je prilike. Meni je u ove dvije ,tri trkme šta sam ga gledao pokazao više nego i Vrba i Pavić u 10 tekmi. Mali samo nastavi ,i bravo Kova ,samo guraj naše mlade
  • DiddyGuela
    6.5k
    Obozavam ovog igraca. Jako je lagan sa loptom, doslovno mu u par koraka vidis da je igracina. Bravo i nadam se uz vise minuta u nastavku prvenstva.
  • SAS1987
    20.5k
    gdje bi nam bio kraj da nas je više :lol:
  • miro
    9.5k
    Slovenija je po meni i ovako najsportskija exYu nacija. Kad bi malo više forsirali igrače poput Šunte i Zajca, podigli bi si i nogomet na razinu kosarke, rukometa i odbojke, a to je visoka europska razina i sudjelovanje na svakom europskom prvenstvu. O pojedinačnim sportovima da i ne govorim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.