• Kumerle
    3.3k
    Slovenija je po meni i ovako najsportskija exYu nacijamiro

:gasp:
    Otkud si to izvukao?
  • miro
    9.5k
    Pogledaj im rezultate u navedenim sportovima i broj medalja po glavi stanovnika u svim sportovima. Mi smo odlični, a oni su jos bolji
  • deda
    47.6k
    Slažem se s Mirom. A tek kad bi pogledao broj ljudi koji se bavi sportom (profesionalno i rekreacijski) mislim da nas šiju 100%.

Hrvati jesu talentirana, ali nisu sportska nacija.
  • grba
    859

Pogačar, Roglič, Dončić, Dragić, Tina Maze, Peter i Nika Prevc, Kopitar, Oblak, Handanovič, Jakov Fak.....
  • Kumerle
    3.3k
    Ne bih previše u offtopic, samo ću reć da se ne slažem. Broj medalja s OI je na našoj strani, plus nogomet, vaterpolo, rukomet...

Ok, super su i oni, ulazu jako puno u infrastrukturu, imaju više alpskih i zimskih sportova što je logično zemljopisno, ali ne slažem se da su najbolji.

nije li Fak naš koji je prešao k njima nastupati samo?

Imamo i mi tawkwondo, judo, hrvanje, boks, Blanka, Sandra... evo sada atletika isto 2. na EP Bloudek, plivači....
  • Droljo
    31k

Mislim da dečki vele po glavi stanovnika. Nas je puno više pa je i logično da imamo više medalja...
  • grba
    859
    Nisu najbolji ali kada se pogleda broj stanovnika i uspjesi u sportovima pri vrhu su, opcenito jedna od sportski razvijenih zemalja, aktivnost im je takoder pri vrhu, svi se bave necim makar rekreativno
  • Kumerle
    3.3k

Ako je iz tog kuta, onda da.

Slažem se.
  • Mali Zeus
    21.9k
    tako je, razlika u mentalitetu.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.