• crophantom
    6.9k
    Jel zna netko koji je plan za njega?
    Meni bi bilo logično da se prebaci full time u B ekipu kad se Rus i Nsoki spreme, njemu kao i Mikicu, Zebicu i ostalima trebaju minute.
    Ako je i Mudri ispred njega u rotaciji, stvarno nema smisla da gljivi tu na klupi.
  • rokikaciga
    17.4k
    Mislim da ce trenirati sa prvom ekipom i spustat se u B ekipu i odradivati par treninga prije utakmice u kojoj ce bit spusten.
  • crophantom
    6.9k
    ne kuzim se dovoljno u to, ali dal mislis da mu ti treninzi s ekipom donose veći benefit u odnosu na potencijalne mane tog seljakanja, igrački i pogotovo u glavi?
    Kaj nebi bilo bolje da je jednostavno u B ekipi, tamo trenira i ful fokusiran na taj dio trenutačne faze razvoja?

Kažem, neznam, nisam nikad igrao nogomet van seoskih turnira, ti kolko sam shvatio jesi, pa zato pitam :sweat:
  • Zagi
    18.9k
    Teži, brži, zahtjevniji treninzi sa A momčadi bi trbali biti puno veći benefit za mladog igrača od uigravanja sa B momčadi.
    Problem bi bio kada bi godinu dana gubio bilo kakvu minutažu, ono kaj se dogodilo Jakiru jr, Rukavini , Marinu itd.
  • rokikaciga
    17.4k
    pricao je i Leko u podcastu o tome. Treninzi sa prvom ekipom su, kak Zagi veli, brzi intenzivniji i vise ce nauciti uz Misketa i Zajca (koji ga mogu mentorirati) a onda dan-dva prije utakmice ga se spusti na treninge B ekipe (ako npr igramo protiv tovara gdje je manja sansa da ce igrat) i odigra cijelu utakmicu 2.HNL. Nekima je problem to prebacivanje, neki odraduju bez ikakvih problema. Ali generalno bi trebao biti dosta manji problem jer svi uzrasti Dinama (i obje ekipe seniora) igraju isti sistem sa istim principima i istim nacelima, a i treninzi su vise-manje isti izmedu A i B ekipe.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.