• Orc123
    16.6k
    je...ne znas jel bi se smijao ili plakao....koliko samo prostora ima kad oduzmu loptu...sredina izgleda uzasno a bekovi ko da ne postoje....ako ove godine ne uđu u KL, nece vise nikad....ovakvi raspali Rakow koji je prosao, ni sami ne znaju kako, ako njih ne prođu onda nek se kolektivno raspuste....
  • Gringo
    1.2k
    Kaže..hajduk je imao niz dolazaka do 16 m..
  • Crni86
    23.6k
    nema sanse da produ Rakow.
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Nikad zaboravljena Benfica i doma i vani. Jedan od najgorih realizatora koji su prošli Maksimiromtp1997

Nemoj me niti sjećati, odgovorno tvrdim da bi otresli i Frankfurt u četvrtfinalu i potukli se s Chelsea u polufinalu te sezone da Gojak nije bio kreten na Luzu.
  • Noel
    23.5k
    Svaki put kad Šutalo dobi loptu niš konkretno ne napravi ali ovi dvojica vrište i svršavaju ko kakva dječurlija. Od par pokušaja koje je imao Šutalo, jednom je sam sebe pogodio u glavu, jednom je izborio aut, jednom faul, i jednom ubacio ali je stoper Žalgirisa očistio.
  • eol12
    996
    Jel gledao tko uopće Rakow? Na šta lice oni, pretpostavljam da trkačka momčad bez puno tehnike
  • Niko1986
    8.3k

Meni Šutalo sasvim solidan, puno konkretniji od Šotičeka s druge strane. Nije sad odigrao ništa posebno kada se uzme u obzir protivnik, ali sve relativno opasno im je preko njega došlo. Istovremeno Šotiček kadgod primi loptu dosta brzo ju i izgubi. Kad se usporedi seniorsko iskustvo obojice, Šutalo i više nego respektabilan.
  • Kujtim Shalla
    11k
    Ovaj šotiček je gori igrač nego kad je napustio Loksu, dečko je i za Hajduk loš a to nije lako
  • crophantom
    6.5k
    ja bi reko da je to 60:40 za Rakow
  • Niko1986
    8.3k
    Evo asistencije Šutala...
  • Orc123
    16.6k
    Hajduk vodi 1:0 kako su to proslavili....jbnooo
  • Orc123
    16.6k
    Leti hajduk u ovim trenutcima.....komentar Vele....ne bi da igraju protiv Milana

Gle kak se sprdavaju...veli vela oo evo i Silic je na utakmici....jbt ko da su Europska sila.....
  • Zg123
    4.2k
    Sutalo igra dobro ali nije krilo. Mislim moze to proci u nasem odronu od lige i protiv ovakvih teletabisa ali za nesto ozbiljnije mu treba puno vise odlika modernih krila.
  • BigZ
    752
    Jel moze neki link?
  • Wallace99
    94
    Mali Vela je neslušljiv, baš teški dulcolax.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.