• dd29
    999
    Rakow czestochowa, neš ti kluba. Ljudima je fran tudor valjda najveća legenda kluba. To je 50-50 utakmica.
  • Plava balada
    320
    Bude to dobri stari Emreli riješio. :razz:
  • vjeko1701
    28k
    Solidna ekipa. Barem dva koraka iznad Žalgirisa i barem korak ispod Pafosa. Za prolaz Hajduk bi trebao odigrati dvije ozbiljne utakmice i imati tjedan dana bez drame i potresa. Mislim da je to teško ostvarivo al u svakom slučaju imaju znatno veće šanse od Rijeke.
  • Zg123
    4.2k
    Bome Albanci razvalili u KL i EL. Ne bih se zacudio da prije Albanci imaju 2 kluba u Europi ove sezone nego mi
  • Kruno
    1.6k
    Ako ništa, ljepa vecer za koeficijent.
  • Pacho
    19.9k
    Sad cekamo proglas covjeka patlidzana u kojem objavljuje da je genijalni Garcia stvorio stroj
  • FrodoJePurger
    734
    Garcia je rekao da je Šutalo igrač za osvajanje balon d’or
  • dd29
    999

Pa da, 50-50 šanse otprilike. Podrazumijeva se da moraju odigrati 2 dobre utakmice ako žele dalje. Ali ove priče kao da sigurno gube obje i slično nemaju veze s vezom. Imali su sreće na ždrijebu da su izbjegli sve iz liga petice, a i ove ostale jake poput midtjyllanda.

Bila bi senzacija da rijeka prođe midtjylland, jedino da epski dobro odigraju taj bunker i nekim čudom prime manje od 2 gola u obje utakmice, jer više od 2 neće zabit sigurno.
  • Thor
    3.6k
    :lol: di? Na Madagaskaru?
  • FrodoJePurger
    734
    nevjerojatne su mi te amplitude kod njih.
    Čitam sportnet tu i tamo (pogotovo nakon poraza) i nakon Istre su svi srali po svima, ne znaš tko je gori. Ništa ne valja, gotova sezona, loša pojačanja, Dinamo je 100 liga iznad nas, nema love Itd.

Sada odjedanput isti ljudi pišu kako melju, osvojiti ćemo sve, kakve igrače imamo, HNL nas se treba bojati, Europa prolazimo ligu itd.

Jednostavno taj mentalitet di možeš zaboraviti sve ostale faktore i dogadnja iz prošlosti je katastrofa.
  • FrodoJePurger
    734
    ako ima ni tamo ne bi dobio :rofl:
  • vjeko1701
    28k
    Bile bi 50-50 šanse da te iste igrače staviš u drugi klub, ovako mislim da Poljaci ipak imaju prednost barem 60-40. Pritisak, očekivanja, 16 godina razočaranja, sve je to faktor

Rijeka pak mislim da neće biti deklasirana, možda čak na mahove dobro pariraju ali su jednostavno kvalitetom prekratki za prolaz. To pričak ako Fruk dočeka utakmice. Ako ode, onda će to ovi riješiti na rutinu.
  • emilperska
    17.9k
    "Marko Livaja danas je odradio mali maraton. Trkački nestvaran, neumoran, rastrčan od prve do šezdeset sedme minute. Čovjek je preorao teren, zatvarao, pritiskao, vraćao se, gegenpressingirao, otvarao prostor i jurio kao Lekin pas. Ako za škole nogometa treba primjer kako izgleda kada jedan napadač odluči utakmicu odraditi plućima, onda je ovo bila Livajina trkačka doktorska disertacija."
  • dd29
    999

Ne mogu to ni zamisliti, to bi bila rjeđa pojava od potpune pomrčine sunca, nešto kao gegenpress brune petkovića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.