• CrouchTomislavgrad
    476
    Kako mislis dobrodosao nazad? Jel stvarno rijeseno ili? I dalje mi ovaj transfer izgleda nerealno jer lik im je prvi golman´i vrijedi preko 5 milja na TM-u
  • FazeN
    7.8k
    Kako mislis dobrodosao nazad? Jel stvarno rijeseno ili? I dalje mi ovaj transfer izgleda nerealno jer lik im je prvi golman´i vrijedi preko 5 milja na TM-uCrouchTomislavgrad

Kažem fakinu dobrodošao nazad, falio je
  • Kaktus Car
    1.1k

Super, ali kojeg bi ti onda golmana doveo? Jer ti po tom kriteriju onda valjda ni Livaković nije dovoljno dobar, s obzirom da takve članke i komentare od navijača Fenerbahčea možeš i o njemu iskopati...

Nema golmana koji nikada ne napravi kiks. Livaković je preskup. Ako je Kotarski dostupan i želi doći to bi bio odličan posao. Oni koji navijaju za Livakovića mogu nastaviti pratiti njegovu karijeru u klubu u koji ode (kao što to rade Messijevi navijači i slični) i sretno i njemu i njima, ali navijačima Dinama je Dinamo ipak prioritet, a tu je računica jasna - razumna cifra za Kotarskog je bolji posao za klub.
  • Omake
    19.9k
    mislim da ne mora, ali da se prvo gledaju domaća rješenja ako postoje.
  • Jurki
    27.4k
    Zasto golman mora bit hrvatüber alles

Zato jer ti treba igrac koji poznaje mentalitet, jezik, kulturu. Kojem ne treba ne znam kakva prilagodba.
    Nemamo vremena za aklimatizaciju golmana.
    Da je pocetak lipnja ok. Sad je malo kasno kad ti je PO i ligaski dio LP/EL iza čoška.
  • Paggini
    95.2k
    Kako je odigrano ofrlje sa nase strane ako nista ne znamo?Mozda smo mi
    imali neki nacelni dogovor koji je prekrsen od druge strane? Onda logicno nije ofrlje.
    Davieboy86

Pa i da smo imali načelni dogovor i da je prekršen s druge strane, mi smo ostali s pimpekom u rukama pred PO Lige Prvaka jer smo računali slijepo da je to to, da nema problema. Druge opcije smo trebali načelno kontaktirati, objasniti da je Livi prioritet ali da je kompleksan posao i ako propadne da zgotovimo to prije.

Mi smo išli čekati da prođe svjetsko pa da se promijeni uprava Fenera pa da Bara ode tamo, išli smo natezati se u beskonačnost da bi ispalo kako je ispalo, a da smo načelno dogovorili sve s Kotarskim početkom srpnja, uspostavili neki kontakt s Kopenhagenom i vidjeti njihove želje i pozdrave, prošli tjedan vidjeli da ovo ne ide nigdje, mogli smo se prebaciti odmah na njih i zgotoviti posao do danas, kad nam je rok za predaju.
  • hanibal
    156

Da slična sitacija kao kod Jagušića ali eto, pokušavaš daješ sve od sebe, da imaš i dugoročno i kratkoročno ali opet tako je to u poslu, Bari je ovo već nakon Varele drugi ajmo reć kiks u jednu ruku u kontekstu Dinama, a to definitvno ima težinu za buduće poslove. Osim toga u zadnjem periodu Barini klijenti izuzev Olma, ostali igrači i treneri (Bijelica, Riera) nije baš da su se usrećili sa potencijalnim agažmanima. Pa vodi i Fruka koji je već 3. transfer rok u izlogu pa ne ide baš najbolje, kao da su ostali klubovi općenito iz nekih razloga su postali jako oprezni kad je Bara u pitanju, posudba Livija u Gironu, zatim sad sa nama ova situacija dolazi/ne dolazi/dolazi/ ne dolazi je definitivno ozbiljan uzorak. Moj je osobni dojam da je ovdje ipak problem bio u Bari koji je i jednoj i drugoj strani previše obećavao pa kad je udarila realnost, posao je propao a ne toliko do nas.
  • Noel
    23.5k
    Zasto golman mora bit hrvatüber alles

Pa barem na golmanskoj poziciji imamo izbor kvalitetnih golmana za Dinamo koji su dostupni. I to još okorjeli dinamovci.
    (Livaković,Kotarski,Horkaš,Šemper,Kahlina,Zelenika)

Ni ja da sam na mjestu Bobana nebi gledao dalje od tog. Jedino da se sam ponudi neka svjetska klasa koji je u formi a da brani za kikiriki.
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    buraze da imam vremena kao ti da ti pokažem golove koje je livaković primao u feneru i zašto su ga na koncu skinuli sa gola . Baš si toksičan ali ono pravo. Pa de onda nađi i njegove obrane , i šta su oba trenera pričala za njega i zašto taj isto o dan danas stoji na golu , i nikad nije bio upitan. Njega nisu doveli za 5 mil jer su gledali njegove kikseva. Igraju nogomet i koriste golmana kao stopera ,koji igra sa obje noge . U tome je jedan od najboljih i njihov prvi Pick. A razlog zašto Kota bi promjenio sredinu je samo zato jer je on to SAM rekao klubu i treneru . Sam on želi napustiti klub . A niko ne želi nezadovoljnog ili nesretnog igrača. Lako možeš naći šta treneri kažu o njemu .
  • Jurki
    27.4k
    A opcija Kahlina dugorocno kao drugi golman, a privremeni caretaker prvi golman?
    Prodati oba Ivana odmah i dovesti njega pa cekat Livija do kraja roka ili iduce godine?
  • crophantom
    6.5k
    Naravno da nije Livi odjednom povecao svoja potraživanja, ona su ista od prvog dana, pitanje je samo koliku odstetu mozemo datifakin

Aj ti meni objasni od kud ti to znaš i kako mozes biti siguran u to?
  • Orc123
    16.6k
    A vi ko da ne poznate Fakina pa se cudite i kacite :sweat:
  • prefontaine
    10.6k
    "bitno da si se ti tetovirao a loptu uhvatit ne znas majmune jedan"Paggini

Tata, otkad ti na Zoni? Mene handriš da ti unesem wifi šifru, a ovamo po Zoni pišeš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.