• Common Sense
    1.5k
    Sine, kad ne znaš što ćeš, pitaj tatu Ćiru.

Ćiro o golmanima:

Zenica je danima 'gorjela' zbog te utakmice, a ja nemam golmana... Standardni prvi golman Hasagić bio je ozlijeđen, imao sam njegovu zamjenu Nurkovića i nekog novog, Srbina. Trener golmana Husnija Arapović preporučio ga je, a ja nikad čuo za njega.'

'U pitanju je Nemanja Supić, visoki golman, a ja nikada prije nisam čuo za njega! Morao sam birati između Nurkovića i Supića, a nitko mi nije želio reći tko je bolji. Odluka je bila na meni... I ništa, rekao sam Supiću prije utakmice da ga ne zaje...am, da je najbolji golman na svijetu i da on brani protiv Turske', pričao je Ćiro i dodao:

'Kad ono, Supić je napravio čudo na terenu, sve lopte je skinuo, proglašen je za igrača utakmice i nakon toga dobio angažman! Cijeli mu je stadion u Zenici skandirao 'Nemanja, Nemanja!' Ej, cijeli stadion u Zenici skandirao je Srbinu Nemanji! pa tu je na tribinama bilo 90 posto muslimana!'

No, priči o vezi Ćire i Nemanje (koji je prošle dvije sezone branio za Crvenu zvezdu!) tu nije kraj.

'Sljedeći put kad smo se susreli, Supić mi je dao kuvertu punu novca i rekao. 'Šefe, veliki sam vam dužnik!', uz smiješak se prisjetio Ćiro Blažević i nastavio:

'Ja gledam, mislim si: 'Od kuda ti tolike pare?' Naravno, vratio sam mu tu kuvertu, bolje neka je njemu, ja ionako imam dovoljno... Jasno da je dobio toliki novac i angažman, pa uvijek sam mu govorio da je nabolji', zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.
  • ElDorado
    13.2k
    e sad koji nas golman je Supić u ovoj priči?
  • Ljubo
    1.6k
    onaj kojem Kova kaže da je najbolji
  • Ivdzo11
    10.8k
    Yagiz Sabuncuoglu:

Ove večeri u održanim pregovorima Fenerbahçe nije sišao ispod 5M€. Kao što sam opisao u prijenosu, Dinamova crvena kartica koju su dobili jučer i hitna želja da riješe problem s vratarskom pozicijom... Kotarskog uzimaju jako jeftino.
  • ElDorado
    13.2k
    jedino ne vjerujem da je vratio kuvertu
  • Paggini
    95.1k
    jedino ne vjerujem da je vratio kuvertuElDorado

Zanimljivo kako je igracu doslo samom od sebe da mu da kuvertu punu para....
  • hardek
    11.8k
    Puna podrška Zvoni i Dabcu da se okrenu drugim riješenjima. Jedino me čudi da su toliko dugo čekali.

Kotarski je odličan golman koji se našao u lošoj situaciji, ni prvi ni zadnji takav. Nije tako dobar shot stoper kao Livi (rijetko tko i je) ali igra nogom mu je na bolesnoj razini. Otvoriti će jako puno toga u našoj igri
  • Noel
    23.4k
    Screenshot-20260812-215935-Google.jpg

Zvonimir Boban dovodi svog vanbračnog sina uz pomoć Možemo i komunista izbornika Bilića. Novi komentari tetaka uskoro...
  • Masto
    2.1k
    Idite bobane i dapcu po kotarskog ne možemo čekati livakovica
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    evo sad je problem što je doveden prije Vikinga a ne poslije , pa buraz kao prvo šta se može pokvariti u nevinoj glavi a da nije pokvareno do sad? Pa Neva je top profesionalac i nije glup lik. Zna da nije broj jedan ,Predpostavljam čak i da ima dogovor sa klubom o svojoj budućnosti. Jučer je @dedai meni objasnio onako staloženo , da mi konačno imamo viziju. Da su u klubu pravi vizionarom koji ju gledaju malo duže na prijed , 50 m :joke: a ne kao mi ponekad ,samo daj sad ,plati 5 mil golmana ,daj mu milijun, jer treba ući u ligu prvaka. Treba nam stabilnost, ma duže staze . A niti jedan golman ovog svijeta nam ne može garantirati ligu prvaka . Ali dobit golmana na duge staze , bit će liga prvaka ,titula , pobjeda i poraza . Zato smo i čekali Livija do sad. Ali očito da i Boban ima granice tolerancije . Idemo dalje , Kotarski je plan B, a vrijeme će pokazati jeli on dio nekog još većeg plana
  • zmujcinslbrod
    286
    Kotarski, što bi Seve rekla, virujen u te...
  • Blueshadow86
    5.4k
    Ove večeri u održanim pregovorima Fenerbahçe nije sišao ispod 5M€. Kao što sam opisao u prijenosu, Dinamova crvena kartica koju su dobili jučer i hitna želja da riješe problem s vratarskom pozicijom... Kotarskog uzimaju jako jeftino.Ivdzo11

Šteta što ne možemo dopeljati Livakovića, ali nema veze, bitno da se zove Dominik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.