• Sajla
    22.7k
    Jesmo sigurni da to vrijedi između natjecanja.vjeko1701

koliko sam ja čitao slične dokumente na engleskom jeziku, rekao bih da vrijedi između natjecanja i kad bi se dozvoljavao prijelaz između natjecanja da bi to bilo izričito navedeno, odnosno da bi bilo izričito navedeno da se odnosi samo na transfere unutar istog natjecanja.
    pošto i klubovi prelaze iz natjecanja u natjecanje, mislim da se time spriječava da igrač nastupi za i protiv istog kluba. primjerice, igraš za klub A u kvalifikacijama LP i ispadneš u EL, pa prijeđeš u klub B koji već igra kvalifikacije za EL - pa igraš protiv svog bivšeg kluba dva tjedna kasnije.
  • ElDorado
    13.2k
    Meni su neshvatljivi pojedinci tu na forumu. Hvale Zvonu, dižu ga u nebesa. Opravdano. A seru li seru protiv svakog ali bas svakog igraca kojeg smo doveli ovo ljeto. Jebate uvijek ali bas uvijek nekaj ne valja i sve je u kurcu. Pa eto vrijeme ce pokazati, a pojedinci bi se trebali ispricati kakva su sranja pisali o dovedenim igračima kad za to dođe vrijeme.
  • Mali Zeus
    21.9k
    osobno nisam za Kotarskog al za ovu dvojicu je Buffon.
  • Rile
    181
    Ako Kotarski ne može igrati PO, onda mi ovo nema smisla.

Ako dovodiš igrača za LP/EL, onda si mogao čekati Livija do kraja. Ovak nisi napravio ništa osim što si potencijalno demotivirao Nevu za Viking i uništio mu samopouzdanje.

Čak i da dogovor s Livijem nije postignut, mogo si Kotarskog potpisat nakon Vikinga.
  • Mali Zeus
    21.9k
    Nevi je već odavno jasno da ne računamo na njega.
  • jp23
    4.5k
    Evo ako mi nađeš di kritiziram ikoje naše pojačanje ove sezone osim ranije kritike na račun toga da smatram da Kotarski nije razina Livakovića i da nije rješenje za nas, uplatim ti 400 eura.
  • Mali Zeus
    21.9k
    pa očito nije problem dogovor nego Fener.
  • Paggini
    95.1k
    Ne znam kakvi su uvjeti u pitanju, ali Kotarski je jako dobar golman koji je imao lošiju sezonu jbg, ali imao je i Livi dvije lošije u Feneru pa ono, nije to neki pokazatelj iskreno.

Ne mislim da je razina Livija, ali stvari koje se ovdje pišu o tom liku su u najbolju ruku netočne, a u najgoru jako zlobne. Lik je jako dobar golman, a to što ste htjeli prije njega Sempera, Horkasa, Livija, ovog, onog, ne znači da je Kotarski automatski jebena propalica jer eto, htjeli ste nekog drugog.

I uz to, ima 26 godina i za svakog našeg golmana je svemirski brod.
  • Zg123
    4.2k
    Kotarski je dobar golman i ulazi u najbolje golmanske godine tako da ocekujem da bude itekako pojacanje
  • Mali Zeus
    21.9k
    ma je al te tetovaže.. Čemu to
  • Paggini
    95.1k
    ma je al te tetovaže.. Čemu to
    now
    Mali Zeus

Brate dok nas dvojica grecamo sitno da ubacimo u kutiju na tribini da nam ne bude bed, on ima para i vrat tetovirat!!!!

Tvoja ljubomora je tvoja SRAMOTA!!!!
  • ElDorado
    13.2k
    A kolko je tek pretrpio za to
  • jp23
    4.5k
    A što tek reći za sve poruke na račun naših trenutnih golmana unazad samo mjesec i nešto sitno dana? I to od ljudi koji kakti navijaju za ovaj klub, a na prvi iole kiks, razapnu nekog kao da je najveće zlo koje nam je zadesilo klub i bez kojeg bi nam cvjetale ruže i stizalo zlato.

Ali dobro, ne moramo se svi slagati i to je ok. Ako dođe i bude dobar, najmanji problem napisati da sam bio u krivu po ko zna koji put, ne patim na ego.
  • NitkoBitan
    38.1k
    ma je al te tetovaže.. Čemu toMali Zeus

Znas kaj kazu za tetovaze na vratu :snicker:

Hint: Slicno kao i za vlasnike brzih automobila.
  • Ludovic IX
    12.4k
    Ja se samo nadam da ovo sto ipak štedimo u odnosu na lanjski sezonu znaci da se ulazi u ciklus koji ce dovesti do toga da iduće ili sezomu poslije imamo opet 20 milja za pojačanja.

Razvit par igraca koji mogu zamijeniti Sergia a nac one koji mogu zamijeniti stojketa i belju jer nekako ne vjerujem da cemo uspjet ih zadržati i iduce sezone ako budu na razini proljeća jer će to značiti da cemo uprihoditi 40-50 milja (realno za ta tri igraca u zbiru) i uložiti 20 u igrace bar slične kvalitete a opet nećemo ih morati dovoditi 15 nego max 4-5
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.