• jp23
    4.5k
    Sa Livakovićem znam na čemu sam i znam da vrijedi te pare. Sa ovim znam da je kikser te stoga ne mislim da je to adekvatna plaća za istog. Moje mišljenje internetskog anonimusa, ništa više od toga
  • Thor
    3.6k
    Dobro nam dosao Kotarski :starstruck:
    Neva,vjerujemo u tebe! :strong: :love: pokazi sto znas i mozes a znamo da mozes dobro,odlicno :strong:
  • SAS1987
    20.5k
    Dobro nam dosao Kotarski :starstruck:
    Neva,vjerujemo u tebe! :strong: :love: pokazi sto znas i mozes a znamo da mozes dobro,odlicno :strong:
    Thor

Neva povedi nas u ligu prvaka da bi tamo branio Kotarski :lol:
  • vjeko1701
    27.9k
    Article 30 Player eligibility
    30.05
    A player may not play in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League for more than one club in a single season. Exceptionally, any player who has been fielded in the first, second or third qualifying round or the play-offs of the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League is entitled to play in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League for another club as from the league phase. As from the start of the knockout phase, players can be registered in accordance with Article 32. A substitute player who has not been fielded is entitled to play for another club competing in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League in the course of the same season, provided that this player is registered with the UEFA administration in accordance with the present regulations.
    Sajla

Jesmo sigurni da to vrijedi između natjecanja. Onako kako je napisano može vrijediti i za sva ali i za svako pojedinačno. Znači ako je igrao pretkola LP, može igrati u LP za drugi klub tek od grupne faze ali ako je igrao pretkola KL za jedan klub, može igrati pretkola LP za drugi.
  • Paggini
    95.1k
    Sa ovim znam da je kikser te stoga ne mislim da je to adekvatna plaća za istogjp23

Da ne ulazim u raspravu jel Kotarski TAJ golman ili ne, ali i Livi je cudesan kikser na svoj dan, ali iskopa i dva tri zicera svako malo, ali bome i on je znao zakuhati frku itekako!
  • dd29
    993

Blago nama ako su neva i fila slične kvalitete kotarskom, ne bi onda trebao bit problem prodat ih u neki ozbiljan europski klub
    A u stvarnosti bit će dobro ako ne završe u drugoj ligi
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    čovjek je Bog u paoku,imaš komentare na forumu kad je odlazio ,fact. Kakve je obrane imao ovdje ,fact gledam ga svaku utakmicu bukvalno. Da je pogriješio nekoliko puta i sam sam mu se smijao čak i ovdje , ali ga zvati liderom zbog par grešaka mi je smiješno. Opet poštujem tvoje mišljenje stari ,naravno. Najiskrenije ,ja Livakovića obožavam i za mene nema boljeg na svijetu . Ali ako se mora ići dalje ,onda mi je uvijek Kotarski top zamjena ako mogu birati nekog umjesto njega
    Pogotovo ako je u pitanju jedna sezona . On ima čvrst ugovor i mi nećemo dati 5 ,ma ni 3 za njega jer bi smo dali za Livija tih 5 da možemo.
  • jp23
    4.5k
    Da je znao imati i svojih kikseva je. No pitanje je učestalosti istih. Livaković mi je kategorija golmana koji može bit manje aktivan veći dio utakmice i kada je potrebno obraniti onu jednu priliku da nas održi mirnima prije nego što okrenemo u svoju korist, da će zaista to i napraviti.

Kotarski mi se ne čini takvim golmanom, i takvom glavom, on mi se čini puno sličniji profilu Čavline nego li Livakovića.

Ne znače mi puno komentari grčkih grobara. Pa pobogu i ti si nas uvjeravao da je Scott McKenna najgori nogometaš kojeg si gledao, pa je ispao za nas izvrsno pojačanje
  • Thor
    3.6k
    tak ispada jebemti :lol: bedasta situacija u kojoj smo...s golmanima a Livi dolazi sam kaj nije, a nije....Fili je bil pa otpal,Neva moze a ne smije,Kotarski dolazi a nemre :rofl:
  • Paggini
    95.1k
    Ja sam osobno protiv dolaska Kotarskog iz jednostavnog razloga što svaki put kad kiksa ćemo morat slusat strikane i tetkane sa jednim ljutim El Clasicom "bitno da si se ti tetovirao a loptu uhvatit ne znas majmune jedan"
  • Thor
    3.6k
    Iskreno, golman srednje vrijednosti, tj kvalitete. Nije spektakl al ocito trenutno dostupan.
  • ElDorado
    13.2k
    Nevistic vrijednost 500k, placa 400k
    Kotarski vrijednost 5 milja, reprezentativac, placa 800k

Previse je to
  • Zagi
    18.7k
    hrv-eng-u21.png
    https://www.youtube.com/watch?v=zbMfjF7cc8Y

Ovdje je mene dobio. Usrao penal ali i obranio 15 opasnih šuteva.
    Ovaj highligh ne prikazuje sve, bilo je tu još svega.

Tu me i Kač kupio.
    Jako dobra utakmica protiv nekih danas jako,jako poznatih imena.
  • Blueshadow86
    5.4k
    Vidim da ovdje ne fali upisa kako je Nevistić bolji golman od Kotarskog.
    Pomračenje je sunca, a vidim i kod nekih i pomračenje uma.
  • jp23
    4.5k
    Pa je, previše je koliko plaćamo Nevistića s obzirom na pokazano. Prevelike su plaće bile i Periću zadnjih godinu i pol dvije, čak i Zagorcu prije "umirovljenja".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.