• Davieboy86
    1.4k
    Isto sam pomislio odmah. A cak i da nije, posudba Kotarskog te iduce godine Liva za djabalesku tko smo onda mi da sudimo Zvoni?
  • don
    20.9k
    Nije još dogovorenoFazeN

vidiš da je. Olivari ne pušta ovakve informacije bez da je dogovoreno. Mislim da je i prije završeno samo se nije izlazilo u javnost.

Znam samoFazeN

onda i napiši moja info je ta i ta ( to znači da u njoj postoji mogućnost pogreške) a ne da nije dogovoreno još ka šta si gore.
  • Omake
    19.9k
    Nije. Sa 16 otišao u Ajax. Homegrown se gleda od 15-21.
  • Zagi
    18.7k
    Kada je Livi otišao u tursku, jedini pravi izbor je po meni bio Kotarski.
    Odličan u u21 reprezentaciji, odličan u Gorci.
    Bilo mi je jako žao kaj su nam ga grci uzeli pred nosom, jer smo mi odlučili dati povjerenje ... nekim drugim vratarima.
    No ako se ta pogreška moze ispraviti, apsolutno sam za.

Ako se ostvari, dobrodošao Dominiče!
  • CerealKiller
    666
    Kotarski nije Livaković ali je nekoliko svjetlosnih godina ispred naših golmana. Ako dođe ja sam zadovoljan
  • ElDorado
    13.2k
    Kotarski i Horkaš su po TMu nasi najvrjedniji golmani?
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Kotarski je top golman ,to se vidi po svemu. Jednostavno su ga uzeli na zub ,nije se snašao u Kopenhagenu niti prvi niti posljednji. Ima jedno 5 kikseva ali i sigurno 30 highlightsa i čudesnih obrana. Branio je i spašavao ih kad je trebalo. Najveći problem je njihova katastrofalna obrana prošle sezone ,a dokaz tome da su promijenili 90 posto obrambenih igrača ,a i jedini preostali će vjerojatno napustiti klub. Da je bezgrešan branio bi u top timovima liga petice ,ali nije Kopenhagen njega bez veze platio 5 mil. Mislim da je drugi ili 3. Najskuplji svih vremena i definitivno najskuplji golman. Odličan potez ako je istina. Nedaj Turcima da se prodaju sa nama. Sad neka isplate Livija pa neka dođe na godinu sa slobodnim papirima . A možda je ovo neka igra sa naše strane da Turcima dođe iz guzice u glavu ,uskoro smo pametniji
  • dd29
    993

I odličan u paoku
    Samo je u FCK zapelo
  • rioda
    17.8k

Kaj nije sa 18, točnije kad je napunio 18?
  • Nogo
    12.4k
    Yağız Sabuncuoğlu: Dinamo Zagreb želi dovesti Livakovića za Viking zbog crvenog kartona svog vratarа.

U transferu igrača Dinamu Zagrebu postoje vruće novosti koje će se razjasniti u sljedećim satima.

/Ajmo Livi
  • Mr Anderson
    21.4k
    Ne drži mi ta priča vodu. Kotarski je prvi golman Kopenhagena, branio je do prije sat vremena protiv Debrecena i da ga oni samo tako puštaju. Tko im je druga opcija? I do kad se uopće može igrača prijaviti za play-off?
  • Masto
    2.1k
    Super necu moc slavat
  • crophantom
    6.5k
    Ako je istina, sviđa mi se...
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Uhhhh što se zakuhava
  • dd29
    993
    ...U siječnju prošle godine mladi talentirani golman Dominik Kotarski prešao je u Ajax, u veljači je proslavio 18. rođendan, a u ožujku postao punopravnim članom prve momčadi...

Otišao malo prije 18 rođendana, kako se to onda gleda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.